REKLAMI GEÇ

Polisten eş zamanlı silah operasyonu

Polisten eş zamanlı silah operasyonu

Denizli polisi, 3 ayrı adrese eş zamanlı düzenlediği silah kaçakçılığı operasyonunda 3 şüpheliyi tabanca, tüfek ve fişeklerle yakaladı. Hakim karşısına çıkarılan şüphelilerden 2’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Şubat 2020 Pazartesi, 16:36

Denizli İl emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, kentte silah kaçakçılığı yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti. Şüphelileri teknik takip ve incelemeye alan ekipler, belirlenen 3 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonlarda, 3 şüpheli gözaltına alınırken adreslerde yapılan aramada 2 ruhsatsız tabanca, 3 av tüfeği, 5 fişek, 6 silah parçası, 3 bıçak ve 2 kuru sıkı tabanca ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheliden 2’si çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KAÇAK ÜRÜNLERE EL KONULDU
Kom polisi ayrıca, kentte tütün ve tütün mamulleri, emtia ve alkollü içki kaçakçılığına yönelik gerçekleştirdiği çalışmalar neticesinde 2 bin 805 kaçak parfüm ve güneş gözlüğü, 560 dolma sigara, 98 paket kaçak sigara, 254 litre kaçak/sahte alkol ve 13 paket nargile tütünü ele geçirdi. Polis, kaçakçılık olaylarına karışan 8 şüpheliyi gözaltına aldı.

Yorumlar

cemal şen   -  Bağlantı 10 Şubat 2020, 17:54

polisin elinden ne kaçar. suç ve suçlular ile mücadelede başarılar diliyorum. kimbilir kaç kişinin hayatı kurtuldu

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı