REKLAMI GEÇ

Polis o çöplüğü inceledi

Polis o çöplüğü inceledi

Denizli Valisi Abdulkadir Demir’in talimatıyla polis Özel İdare ek binası önündeki çöplükte olay yeri incelemesi yaptı. Çöplükteki İstiklal Marşı ve Atatürk’ün gençliğe hitabesi belgelerini fotoğraf makinesi ve video ile görüntüleyen polis, parmak izi de aldı.

/ DENİZLİHABER / 8 Şubat 2012 Çarşamba, 11:12

Denizli polisinin Gençilğe Hitabe alarmı. Vali Abdulkadir Demir, Denizli İl Özel İdarisi ek binası önündeki çöplükten Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi ve İstiklal Marşı panolarının çıkmasının ardından Denizli Emniyet Müdürü Atilla Çınar’ı arayarak, ‘derhal soruşturun’ talimatı verdi.

Demir “Provokasyon” ihtimaline dikkat çekerek, konunun özenli bir şekilde incelenmesi ve en kısa sürede faillerin bulunmasını söyledi.

Denizli Emniyet Müdürü Atilla Çınar, Vali Demir’in talimatı üzerine o çöplüğe olay yeri inceleme ekibi gönderdi. Gece saatlerinde İl Özel İdaresi önündeki çöplüğe gelen polis, Atatürk’ün Gençliğe hitabesi ve İstiklal Marşı panolarını hem kamera ve fotoğraf makinesiyle görüntüleyerek belgeledi hem de parmak izi incelemesi yaptı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı