REKLAMI GEÇ

Denizli Valiliği’nden ‘hastanede intihara’ soruşturma

Denizli Valiliği’nden ‘hastanede intihara’ soruşturma

Denizli Valiliği: son haftayı başhetim-müdür kavgasıyla gündem olarak geçiren Denizli Devlet Hastanesinde bir kişinin 4. kattaki odanın penceresinden atlayarak ölmesine ilişkin idari ve adli soruşturmanın başlatıldığını bildirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Şubat 2020 Cumartesi, 22:50

Valilik, yerel ve ulusal basında yer alan “Denizli Devlet Hastanesinde intihar” başlıklı haberlere ilişkin açıklama yaptı.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

“Denizli Devlet Hastanesi Başhekimliğinden alınan bilgiler doğrultusunda, 15 Şubat 2020’de yaklaşık olarak saat 15.30’da, Denizli Devlet Hastanesi B blok 4. katta beyin cerrahi servisinde, hasta ziyareti için geldiğini söyleyen 67 yaşında A.E. isimli vatandaşın, yatan hastanın odada olmadığı bir anda, 1414 nolu odanın penceresinden sebebi bilinmeyen bir nedenle, 4. kattan kendini aşağı attığı tespit edilmiştir. 4. kattan atlayan vatandaşa hemen acil müdahalede bulunulmuş olup, yapılan tüm müdahalelere rağmen intihar eden vatandaş hayatını kaybetmiştir. Olayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatılmıştır.” AA

HASTANE, KAVGA HABERLERİYLE GÜNDEMDEYDİ

Denizli Devlet Hastanesi’nde hafta başında Başhekim M.E. ile Destek Hizmetleri ve Kalite Müdürü H.S. arasında darp raporları alınan yumruklaşma yaşanmış valilik bu konuda da devreye girmişti. Denizli Valiliği Müdür H.S’nin sözleşmesini askıya almış ve krizi bastırmıştı.

Yorumlar

ACIBADEMLİ   -  Bağlantı 16 Şubat 2020, 00:07

Türkiyede Adalet güçlüden yana işliyor. Karşılılıklı darp ve kavga var ise Devlet vakarına yakışmayan bu olayda adil olmak gerekirdi. Başhekime dokunulmuyor ise …..

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı