REKLAMI GEÇ

Denizli’de hırsız ruj ve makyaj seti çaldı

Denizli’de hırsız ruj ve makyaj seti çaldı

Denizli’de Çınar’daki ünlü bir kozmetikçi Kamil Tolaz’ın mağazası soyuldu. Denizli’nin en bilindik adreslerinden biri olan bu kozmetik mağazasının soyulmasından çok, içeri giren erkek hırsızın tercih ettikleri dikkat çekti. Hırsız, para bulamayınca 6 parfüm, 1 makyaj seti, 1 pudra ve üç ruj çaldı. Hırsızın rahatlığı ise güvenlik kamerasını izleyen iş yeri sahibini şaşkına çevirdi.

/ DENİZLİHABER / 17 Ocak 2012 Salı, 14:50

Denizli’de bir parfüm dükkânına giren hırsız para bulamayınca bakın neler çaldı. Gazi Bulvarı üzerinde bulunan bir kozmetik dükkânına giren hısız güvenlik kameralarına yakandı. Kar maskeli olduğu görünen hırsız ilk olarak cadde üzerinde dolaşarak dükkanları kontrol ediyor. Çocuk Polis Merkezine 100 metre ileride bulunan iş yerini kontrol eden kar maskeli hırsız daha sonra bir sigara içtikten sonra kapıyı açarak iş yerine giriyor. Diğer işyerlerinin güvenlik kameraları tarafından görüntülenen hırsız daha sonra içeri giriyor ve yarım saatte yakın içeride duruyor.

Dükkan içerisinde para bulamayan hırsız ise daha sonra dükkanda bulunan kozmetik malzemelerine dadanıyor. İçeriden 6 parfüm, 1 makyaj seti 1 pudra ve 3 ruj çalan hırsız yine aynı rahatlık ile dükkândan çıkarak kayıplara karışıyor.

Sabah saatlerinde iş yerine gelerek dükkânına hırsız girdiğini öğrenen işyeri sahibi Kamil Tolaz, hırsızın çaldıkları karşısında şaşkınlık yaşadığını belirtti. Tolaz; “Burada yapılan üst yapı çalışmaları nedeniyle cadde üzeri geceleri güvensiz oluyor. Işıklarda yetersiz kalıyor. Normal günde olsa hırsız böyle bir şeye cesaret edemezdi. İçeri giren hırsız para bulamayınca kozmetik malzemeleri çalmak zorunda kalmış. Artık eşine hediye eder” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı