REKLAMI GEÇ

Denizli’de kente inen geyiğe otomobil çarptı

Denizli’de kente inen geyiğe otomobil çarptı

Denizli’de Çamlık Dağı’ndan şehir merkezine inen ve karayolunda dolaşan geyiğe otomobil çarptı. Otomobilin ön kısmında büyük hasar oluşurken, geyik telef oldu.

/ DENİZLİHABER / 15 Haziran 2012 Cuma, 12:01

Kaza dün gece saat 24.00 sıralarında Denizli-Antalya Karayolu Pamukkale Üniversitesi kavmpusu kavşağında meydana geldi. Yusuf Saygın (42) yönetimindeki 20 ACB 40 plakalı otomobille Bağbaşı’ndan kent merkezine doğru gelirken, aniden yola fırlayan geyiğe çarptı. Kazada otomobilin ön kısmında hasar oluşurken, geyikte telef oldu. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri ve belediye ekipleri geldi. Polis yolda güvenlik önlemi alırken, belediye ekipleri, telef olan geyiği Çevre ve Orman Müdürlüğü’ne teslim etti.

Kazadan yara almadan kurtulan otomobil sürücüsü Yusuf Saygın, geyiğin otomobilin üzerine atladığını belirterek, “Ben yolumda giderken, geyik aniden otomobilin üzerine atladı. Önce ne olduğunu anlamadım. Kazadan sonra ölü geyiği görünce çok şaşırdım. Ormanda olması gereken hayvan kent merkezine nasıl gelmiş. Yetkililer bu hayvanların kent merkezine inmemesi için önlem alsınlar. Daha büyük bir kaza olabilirdi. Benim zararımı kim karşılayacak” dedi.

Kaza yerine gelen vatandaşlar, ilk kez geyik görünce cep telefonlarıyla fotoğrafını çektiler.
Kazada telef olan geyik, Çevre ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından ormanlık alanda gömüldü.

Yorumlar

ismail   -  Bağlantı 15 Haziran 2012, 12:29

ilgili cismin fotoğrafı çekilirken sahibinin yada görgü tanığının eliyle orayı göstermesi çok saçma gelir bana.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı