REKLAMI GEÇ

Öğrenci servisi ile otobüs çarpıştı: 15 yaralı

Öğrenci servisi ile otobüs çarpıştı: 15 yaralı

Bahçelievler Caddesi’nde lise öğrencilerini taşıyan servis otobüsü ile belediye otobüsünün çarpışması sonucu meydana gelen kazada 15 öğrenci hafif şekilde yaralandı.

/ DENİZLİHABER / 28 Kasım 2013 Perşembe, 17:13

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)
Kaza, Bahçelievler Mahallesi, Bahçelievler Caddesi’nde bugün saat 15.30 sıralarında meydana geldi. Sarayköy’den gelerek Denizli’deki okullarda okuyan öğrencileri taşıyan  Mustafa Şahin (42) yönetimindeki 20 SC 311 plakalı servis otobüsüyle Bahçelievler Mahallesi’nde seyir halindeyken, ara sokaktan caddeye çıktı. Bu sırada caddede ilerleyen Yaşar Bülbül’ün kullandığı 20 F 2581 plakalı Denizli Belediyesi yolcu otobüsüyle çarpıştı.

Kazanın etkisiyle öğrenci servisi yan yatarak devrildi. Kazada servis otobüsü içinde bulunan sürücü Mustafa Şahin ile 25 lise öğrencisinden 15’i hafif şekilde yaralandı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine ambulanslar, polis ve itfaiye ekipleri gönderildi.

Kazanın olduğu yere koşan vatandaşlar, devrilen servis otobüsünün içindeki öğrencileri dışarı çıkardı.
Ambulanslarla Denizli Devlet ve Servergazi Devlet Hastanelerine kaldırılan öğrencilerin sağlık durumlarının ağır olmadığı öğrenildi. Çoğunun da ayakta tedavi edildiği bildirildi. Polisin kazayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Yorumlar

20denizli   -  Bağlantı 29 Kasım 2013, 15:08

turex araçlarını geçtigi yerlerde dikkat etmek lazım adamlar yolu arkasını sagı solu görmeden gidiyor 50 kişilik araça150 kişi alıyor sebepte bu hemde hızlı gidiyor büyük araçım diye kimseyi umursamıyor yakın zamana kadar trafi,k cezası yemedikleri için ışık da filan gecerlerdi şimdi biraz düzeldi

aysun   -  Bağlantı 28 Kasım 2013, 18:17

çok geçmiş olsun minibüs,otobüs ve kamyon şoförlerinin çoğu trafikte serseri mayın gibi dikkatli olmak lazım…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı