REKLAMI GEÇ

Uyuşturucu ve tarihi eser operasyonu

Uyuşturucu ve tarihi eser operasyonu

Denizli’de jandarması, Honaz ve Sarayköy’de peşi sıra düzenlediği operasyonlarla 38 kök dişi hintkeneviri, 450 gram kubar, 4 çanak çömlek, 19 bronz sikke ve 1 mermer heykel ele geçirdi. Operasyonlarda 4 kişi gözaltına alındı.

/ DENİZLİHABER / 18 Haziran 2012 Pazartesi, 12:33

Denizli İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Honaz İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri Kocabaş beldesinde, İ.E.’nin (26) isimli evinde 440 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi. Sarayköy İlçesi Ahmetli’de ise A.K.’nin (33) evinde yapılan aramada 38 kök kenevir bitkisi ile 10 gram kubar esrar maddesi ele geçirilirken, mahkemeye sevk edilen iki şüpheli tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Sarayköy İlçe Jandarma Komutanlığı ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İ.U. (39) ile G.B. (45) isimli şüphelileri, Gerali Köyü mevkiinde ellerindeki tarihi eserleri satmaya çalışırken yakaladı. Şüphelilerin yanında 4 çanak çömlek, 19 bronz sikke ve 1 mermer heykel ele geçirildi. Olayla ilgili yakalanan iki şüpheli tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı