REKLAMI GEÇ

Üniversiteli genç kaza kurbanı

Üniversiteli genç kaza kurbanı

Ordu’nun Ünye İlçesi’nde yolun karşısına geçmek isteyen üniversite öğrencisi 22 yaşındaki Denizlili Hüseyin Duran, bir otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Duran için okulunda tören düzenlendi.

/ DENİZLİHABER / 5 Mart 2012 Pazartesi, 18:20

Ordu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 4’üncü Sınıf Öğrencisi Denizlili Hüseyin Duran, akşam saz çalıp şarkı söylediği bir kafeden çıkıp evine gitmek istedi. Gölevi Mevkiinde yoldan karşıya geçmek isteyen Duran, Ordu’dan Samsun yönüne giden Mehmet Salur yönetimindeki 52 ET 067 plakalı otomobilin çarpması sonucu olay yerinde öldü.

Hüseyin Duran için eğitim gördüğü fakültede tören düzenlendi. Törene Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, İktisadi ve iDari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nuri Yılmaz, öğretim üyeleri ile Hüseyin Duran’ın babası Mustafa Duran ile öğrenci arkadaşları katıldı.

Törende Duran’ın arkadaşları gözyaşlarını tutamadı. Konuşmasında öğrencilere de tavsiyelerde bulunan Rektör Prof. Dr. Yarılgaç, “Hepiniz bize emanetsiniz. Sizi mezun edip sağlıklı bir şekilde buradan uğurlamak istiyoruz. Trafikte çok dikkatli olun. Bir daha böyle bir acı yaşamak istemiyoruz” dedi. Törenin ardından Hüseyin Duran’ın cenazesi, memleketi Denizli’ye gönderildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı