REKLAMI GEÇ

Çamlık’ta silahlı çatışma 1 yaralı

Çamlık’ta silahlı çatışma 1 yaralı

Denizli’de dün gece Çamlık Mesireliği girişinde silahlar konuştu. Kalabalık ortasında yaşanan silahlı çatışmada yoldan geçen bir vatandaş yaralandı. Polis magandaların peşinde.

/ DENİZLİHABER / 14 Haziran 2012 Perşembe, 14:45

Denizli’nin Çamlık Mesireliği Çamlık Caddesi girişinde dün akşam hareketli saatler yaşandı. Mesire kapısı önünde 64 plakalı bir otomobilden hemen ardındaki otomobile kurşun yağdı.

Mesirelik alan girişindeki onlarca masum vatandaşa aldırış etmeden sıkılan mermilerden biri sekip yoldan geçmekte olan bir vatandaşın omzuna saptandı.

Silahlı çatışmaya karışan iki araç olay yerinden kaçarak uzaklaşırken, omzunu mermi isabet eden Sülayman K. isimli genç kanlar içinde yere yığıldı.

Kurşunlamadan hemen sonra olay yerine gelen 112 ekipleri, Süleyman K’yı ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra hastaneye kaldırırken, polis olay yerinde ona yakın boş kovan buldu.

Öte yandan olay saniye saniye mobese kameraları tarafından kaydedildi. Beyaz renkli bir otomobilin, mesire kapısının çıkışını tutmaya çalıştığı, ancak bu engellemeden kurtulan koyu renkli 64 plakalı bir otomobilden daha sonra beyaz renkli otomobile kurşun yağdığı kameralar tarafından görüntülendi.

Polis şimdi bu görüntülerden şehir magandalarına ulaşmaya çalışıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı