REKLAMI GEÇ

Demir: “FETÖ’ye aman yok”

Demir: “FETÖ’ye aman yok”

Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, FETÖ Terör Örgütü’ne yönelik operasyonların ilk günkü gibi amansız şekilde devam ettiğini söyledi. Demir, “Bu konuda en ufak bir gevşemeye müsaade edemeyiz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Ocak 2019 Pazartesi, 14:30

Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nin Enerya’nın katkılarıyla düzenlediği ‘Kent Gazeteciliği Eğitim’ programının konuğu oldu. Gazetecilerin yoğun ilgi gösterdiği Eğitim programında Müdür Demir, “Kolluk Kuvvetlerinin tanımı, görev ve sorumlulukları” konusunda bilgiler verdi.

Demir, Denizli’de Kent Güvenliği Yönetim Sistemi’nin yaygınlaşmasıyla birlikte mala karşı işlenen suçlarda önemli bir azalma olduğunu dile getirdi. Demir, Asayiş uygulamalarında da yaptıkları çalışmalar sonucunda Denizli’nin huzurlu bir kent haline geldiğinin altını çizdi.

Trafik uygulamaları hakkında da bilgi veren Demir, “Trafik uygulamaları konusunda gelen rakamlar oldukça sevindirici. 2016 yılında 41 milyon ceza kesilirken, bu rakam 2017’de 30 milyona geriledi. 2018 rakamlarının henüz açıklanmamasına rağmen ceza uygulamalarında düşüş olduğu yönünde” dedi.

FETÖ Terör Örgütüne yönelik çalışmalar hakkında da bilgi veren Demir, “Söz konusu terör örgütüne yönelik operasyonlarımız ilk günkü gibi amansız şekilde devam ediyor. Bu konuda en ufak bir gevşemeye müsaade edemeyiz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı