REKLAMI GEÇ

Drift yaptığı için uyaran dayısının minibüsüne, içinde kuzeni varken ateş etti

Drift yaptığı için uyaran dayısının minibüsüne, içinde kuzeni varken ateş etti

Kocabaş’ta drift yaptığı için uyaran dayısına kızan genç silahla geri dönüp araca ateş açtı. Araç içinde bulunan 14 yaşındaki kuzeni ölümden döndü. Tekrar kaçan şüpheli bu kez jandarma tarafından yakalandı ve tutuklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Ekim 2022 Cuma, 14:06

Olay, Honaz’ın Kocabaş Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde meydana geldi. 20 yaşındaki Şamat U, akşam çocukların sokakta oynadığı sırada otomobiliyle drift yaptı. Ortalığı birbirine katan Şamat, çevredekilerin tepkisini çekti. Dayısı Üzeyir Ş. Otomobile koşup tepki gösterdi.

Şamat, bunun üzerine olay yerinden uzaklaştı ve daha sonra geri geldi. Otomobilinin plakalarını söken Şamat, dayısı Üzeyir’in minibüsüne yaklaştı ve av tüfeğiyle bir el ateş etti. Saçmalar minibüsün ön tarafından girip karşı taraftan çıktı. Ancak bu sırada minibüsün içinde Üzeyir Ş’nin oğlu 14 yaşındaki Veli Ş. vardı.
Saldırı sırasında kendini yere attı ve yara almaktan kurtuldu. Olaydan sonra Jandarma Suç Adaştırma Timleri (JASAT) harekete geçti. MOBESE kameraları incelenerek Şamat Ş’nin peşine düştü. Yakalanan ve öncesinde 19 suç kaydı bulunan Şamat Ş. bu kez öldürmeye teşebbüs suçlamasıyla cezaevine kondu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı