REKLAMI GEÇ

Dur ihtarına uymayan sürücünün çarptığı kadın polis, ön kaputun üzerinde metrelerce yol aldı

Dur ihtarına uymayan sürücünün çarptığı kadın polis, ön kaputun üzerinde metrelerce yol aldı

Pamukkale’nin Topraklık Mahallesi’nde film sahnelerini aratmayacak bir olay yaşandı. Rutin uygulama yapan polis ekibi, bir otomobili durdurmak istedi. Dur ihtarına uymayan sürücü, uygulama yapan polis memuru Ezgi Gönül’e çarptı. Ön kaput üzerine düşen polis memuru, düşmemek için sileceklere tutundu, metrelerce yol aldı. Yaklaşık 200 metre sonra durdurulan sürücüyü linç etmeye çalışan vatandaşın elinden yine polisler aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Mart 2022 Çarşamba, 13:04

Olay, saat 11.00 sıralarında Pamukkale’nin Topraklık Mahallesi, Halk Caddesi üzerinde meydana geldi. Cadde üzerinde rutin trafik uygulaması yapan polis ekibi, durumundan şüphelendikleri bir aracı durdurmak istedi.

DUR İHTARINA UYMADI, POLİSE ÇARPTI

20 AV 109 plakalı otomobilin sürücüsü, dur ihtarına uymadı, aracını polisin üzerine sürdü. Kadın polis memuru Ezgi Gönül’e çarpan sürücü Mahir K. kaçmaya çalıştı. Polis memuru otomobilin çarpmasının ardından havalandı ve ön kaputun üzerine düştü.

Ani bir refleksle otomobilin üzerinden düşmemek için sileceklere tutunan polis memuru Ezgi Gönül, yaklaşık 200 metre ön kaput üzerinde yol aldı. Polis arkadaşları da otomobilin peşinden yaya olarak koştu.

VATANDAŞLAR DURDURDU, LİNÇ ETMEYE KALKTI

Ön kaputunun üzerinde polis memurunun olduğunu ve otomobilin ısrarla durmadığını fark eden çevrede bulunan vatandaşlar müdahale etti. Aracın önünü kesen vatandaşlar otomobili durdurdu.

Polis memuru hafif yaralı olarak aracın ön kaputundan indi, vatandaşlar ise sürücüyü otomobilden indirerek darp etmeye başladı.

Vatandaşların tekme tokat dövdüğü sürücüyü çarptığı polisin arkadaşları kurtardı.

Gözü dönmüş sürücü polis tarafından gözaltına alındı.

Polis memuru Ezgi Gönül Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ayakta tedavi edilen Gönül taburcu oldu.

Polis memurunun otomobilin ön kaput üzerinde yol alması ve meslektaşlarının peşinden koşması çevredeki bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Yorumlar

harun   -  Bağlantı 31 Mart 2022, 17:15

arkadaşım olur kendisi. hiç böyle bişi yapacak insan değildir anlık yanlış bir kararla malesef böyle bişi yaşamış. çok şükür memure hanıma bişi olmadı. ama cezasını çekecek mecbur.

basicman   -  Bağlantı 30 Mart 2022, 17:32

aracın markası olayı anlatıyor maalesef..

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı