REKLAMI GEÇ

Dayak yiyen eski muhtar öldü!

Dayak yiyen eski muhtar öldü!

Denizli’nin Bekilli ilçesinin Deşdemir mahallesinde, 30 Mart’ta muhtar seçilen M.K., eski muhtar Nazmi Yıldız’dan (64), evrakları ve muhtarlık mührünü istedi. Yıldız, evrakları ve mührü Bekilli Belediyesi’ne teslim edeceğini söyleyince yaşanan arbede sonucu beyin kanaması geçiren Nazmi Yıldız, olaydan iki gün sonra öldü.

Fatih An / DENİZLİHABER / 21 Nisan 2014 Pazartesi, 10:16

Geçtiğimiz Cumartesi günü akşam saat 21.30 sıralarında Bekilli ilçesinin Deşdemir mahallesinde muhtarlık seçimini kazanan M.K., muhtarlık mührü ve evrakları almak için eski muhtar Nazmi Yıldız’ı muhtarlık binasına çağırdı. Bu görüşmede, muhtar azaları D.A., M.K., B.K. ile köy sakinlerinden F.S., İ.T., V.A. ile B.A. da bulunuyordu. İddiaya göre, Nazmi Yıldız, muhtarlık mührü ile evrakları elden teslim etmeyeceğini, Bekilli Belediyesi’ne vereceğini söyledi. Bunun üzerine aza D.A. ile Yıldız arasında sözlü tartışma başladı. İddiaya göre D.A., Yıldız’ı yumrukladı. Araya girenler kavganın büyümesini önledi. Kısa süre sonra aniden yere düşüp, kafasını taşa çarpan Yıldız baygınlık geçirdi.

Servergazi Devlet Hastanesi’ne kaldırılan 3 çocuk babası Nazmi Yıldız’a beyin kanaması teşhisi konuldu. Ayrıca, kafa tasında iki çatlak olduğu saptandı. Geçen Cumartesi gece saat 02.00 sıralarında ameliyat edilen Yıldız, bugün (Pazartesi) sabaha karşı saat 05.30 sıralarında vefat etti.

icKavganın ardından görgü tanıklarının ve zanlının ifadesini alan Bekilli Cumhuriyet Savcısı, hepsini serbest bıraktı. Ölüm olayının ardından yeniden harekete geçen savcılık, D.A. ile ağabeyi V.A.’yı gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Nazmi Yıldız’ın oğlu Gökhan Yıldız, “Babam, muhtarlık yaptığı 5 yıl boyunca kanalizasyon ve yol sorunlarını çözdü. Şahsı adına bankadan kredi çekti, hizmet yaptı. Bunu hak etmiyordu, çok üzgünüz, olayda hatalı olanlar mutlaka cezasını çekmelidir” dedi.

Nazmi Yıldız’ın cenaze namazı bugün ikindi namazının ardından Deşdemir mahallesinde kılınacak ve ardından toprağa verilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı