REKLAMI GEÇ

Gonca’yı görenler haber versin

Gonca’yı görenler haber versin

Buldan Yetiştirme Yurdu’nda kalan ve yılbaşı nedeniyle ailesinin yanına gelen 16 yaşındaki Gonca Ç. kayıplara karıştı. Daha önce de bir çok kez evden kaçan, son kaybolduğunda bulunan ancak eve gitmek istemediği için yurda yerleştirilen Gonca’yı görenlerin polisi araması istendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Ocak 2017 Salı, 18:54

16 yaşındaki Gonca Ç. kaldığı Buldan Yetiştirme Yurdu’ndan izinli olarak ailesinin yaşadığı Pamukkale’nin Korucuk Mahallesi’ndeki eve geldi. Ailesi ile birlikte dışarı çıkan Gonca Ç. eve dönmek için ayrıldı, ancak bir daha kendisinden haber alınamadı.

Kardeşi Deniz Ç. Gonca’nın evde hiçbir sorun olmamasına rağmen sık sık evden kaçtığını belirterek, “Bundan önce evden kaçtığında bulduk. Ama eve gelmek istemedi, yetkililer de Buldan Yetiştirme Yurdu’na yerleştirdi. Sorununun ne olduğunu bilmiyoruz ama arkadaş çevresinden etkilendiğini düşünüyoruz. Yeniyıl öncesi izinli olarak eve geldi. Annem ile dışarı çıktılar, sonra geri dönmedi. Görenlerin ya da yerini bilenlerin polise veya 05078438211 numaralı telefondan haber vermelerini istiyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı