REKLAMI GEÇ

Güney’de soba faciası: 3 ölü

Güney’de soba faciası: 3 ölü

Güney’de soba faciası. Güney’in Eziler Mahallesi’nde sobadan sızan gazdan zehirlenen 3 kişi hayatını kaybetti. 25 yaşındaki anne-baba ile 6 yaşındaki kızları, gece sobayı yakarak uykuya daldı, bir daha uyanamadı. 3 kişinin cansız bedenlerini sabah torunu için gelen babaanne buldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Aralık 2015 Perşembe, 12:15

Güney’in Eziler Mahallesi’nde soba faciası yaşandı. Menderes Tekstil’de operatör olarak çalışan Esat Özçelik (25) ile aynı fabrikada birlikte çalıştığı eşi Eşe Özçelik (25) gece saat 24.00’de vardiyadan geldikten sonra, 6 yaşındaki kızları Sultan’ı babaannesinden alarak evlerine geçtiler.

AYNI ODADA UYKUYA DALDILAR
Gece evlerine geldikten sonra önce sobayı yakan, ardından da yemeklerini yedikten sonra uykuya dalan anne-baba ile küçük kızları sabah uyanamadı. Rüzgarın da etkisiyle sabodan sızak karbonmonoksit gazından zehirlenen Esat Özçelik, Eşi Eşe Özçelik ve kızları Sultan Özçelik yaşamlarını yitirdi.

BABAANNE KORKUNÇ MANZARA İLE KARŞILAŞTI
Her sabah okula giden torunu Sultan Özçelik’in sabah evden çıkmadığını fark eden Babaanne Sultan Özçelik, oğlunun evine geldi, kapıyı ısrarla çalmasına rağmen cevap alamadı. Komşuların da yardımıyla kapıyı açmayı başaran Babaanne Sultan Özçelik, odaya girdiğinde korkunç manzara ile karşılaştı. Oğlu Esat, gelini Eşe ve torunu Sultan’ın cansız bedenlerini bulan babaanne fenalaştı, komşuları durumu polis ve 112 ekiplerine bildirdi.

guney-soba-faciasi-ic

OLAY YERİNDE CAN VERDİLER
Kısa süre içinde Güney’in Eziler Mahallesi’ne ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Eve gelen 112 ekipleri anne-baba ve 6 yaşındaki çocuğun olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Gece işten döndükten sonra uykuya dalan ve bir daha uyanamayan Özçelik Ailesi’nin 3 ferdi Güney Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Eşe ve Esat Özçelik çiftiyle kızlarının ölümü, yakınlarını yasa boğdu.

Polis, korkunç olay ile ilgili soruşturma başlattı.

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı