REKLAMI GEÇ

Hırsızlar yakalandı

Hırsızlar yakalandı

Denizli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, son günlerde yaptıkları çalışmalarla hırsızlık olaylarını bir bir ortaya çıkarıyor.

/ DENİZLİHABER / 31 Temmuz 2009 Cuma, 18:47

Denizli Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, icraya konulan bölge ekibi uygulaması doğrultusunda, duyarlı vatandaşların da 155 ihbarlarının değerlendirilmesi neticesinde, 27 Temmuz tarihinde Fatih Mahallesi’nde meydana gelen evden hırsızlığa teşebbüs olayının şüphelisi N.Y.’nin yakalandığı, şüphelinin 7 adet suç kaydının olduğu belirtildi. 28 Temmuz tarihinde Dokuzkavaklar Mahallesi’nde meydana gelen otodan hırsızlık olayının, yaşları küçük 2 şüphelisinin otodan çalınan el çantası ile birlikte yakalandığı, zanlılardan birinin 8 adet suç kaydının olduğu belirtilirken, yine aynı gün Halk Caddesi üzerinde faaliyet gösteren işyerinden meydana gelen hırsızlığa teşebbüs olayının 3 şüphelisinin, olaydan sonra kaçtıkları otomobil ile birlikte yakalandığı kaydedildi. Yakalanan şüphelilerden M.E isimli şüphelinin 18, V.Ş. isimli şüphelinin 14, N.Ö isimli şüphelinin ise 2 adet suç kaydı bulunduğu belirtildi. 27 Temmuz tarihinde meydana gelen evden hırsızlık olayının şüphelisinin ikametinde mahkeme
kararına istinaden yapılan arama sonucunda, bir tabanca, bir av tüfeği ve 26 fişeği, oto teybi, fotoğraf makinası, kamera, 2 adet bilye atar tabanca ve şarjörü, 7 bilye atar mermisi, 58 tabanca mermisi, 6 cep telefonu ve çeşitli malzemeler ele geçirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı