REKLAMI GEÇ

İntihar edecekken son anda kurtarılan yurttaşın koronavirüs testi negatif çıktı

İntihar edecekken son anda kurtarılan yurttaşın koronavirüs testi negatif çıktı

Dokuzkavaklar Mahallesinde bahçe hortumuyla kendini asmışken kurtarılan yurttaşın tomografisinde koronavirüsten şüphelenildi, test sonucu 20 saat sonra çıktı, sonucun negatif olduğu bildirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Mayıs 2020 Cumartesi, 00:03

Olay, öğle saatlerinde Dokuzkavaklar Mahallesinde meydana geldi. 4 katlı binanın teras katından boğazına bağladığı bahçe hortumuyla aşağıya sarkan bir M.Ö, için vatandaşlar ve kurtarma ekipleri seferber oldu.

İtfaiyenin, hava yatağı açtığı olayda yurttaş, boğazında bahçe hortumu bağlıyken kendini boşluğa bıraktı. Alttaki komşusu bacaklarından tuttu, yurttaş da kendini yukarı çekmeye çalıştı. İtfaiye ekiplerinin de yukarıdan müdahale ettiği olayda, hortum kopunca yurttaş hava yatağının üzerine düştü.

Yurttaş hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan yurttaşın sağlık durumunun analizi için tomografisi alındı. Bu sırada akciğerlerinde koronavirüsün sebep olduğu hasarlar tespit edilince hemen karantinaya alındı, test yapıldı.

Yurttaşa müdahale eden kurtarma ekibinden iki polis, itfaiye eri ve sağlık çalışanları ile komşusu karantinaya alındı.

Olaydan 20 saat sonra, yurttaşın koronavirüs testinin negatif çıktığı açıklandı, kurtarma ekibinin ise görevinin başına döndüğü öğrenildi.

Not: Haber test sonucuna göre 02.05.2020 itibariyle güncellenmiştir.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı