REKLAMI GEÇ

Bu kadar sorumsuzluk olmaz

Bu kadar sorumsuzluk olmaz

Denizli-Çardak Yolu’nda fotoğraflanan o an, “Bu kadar da olmaz” dedirtti. Seyir halindeyken her iki ayağını da camdan dışarı çıkaran sürücü görenlerin kanını dondurdu. Bir kişinin fotoğraflayıp sosyal medyada paylaştığı bu fotoğrafın altına çok sayıda yorum yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Nisan 2016 Cuma, 15:14

Gün geçmiyor ki bir trafik kazası haberi almayalım, kaybedilen canlara yanmayalım. Trafiğin en küçük hatayı bile affetmediği gün gibi ortadayken, ticari aracıyla Denizli-Çardak yolunda seyreden bir sürücünün sergilediği tavırlar görenlerin kanını dondurdu.

AYAKLAR DIŞARIDA YOLCULUK
Ticari araç 90 kilometrenin üzerinde seyrederken gayet rahat tavırlar sergileyen sürücü her iki ayağını da camdan dışarı çıkardı. Dakikalar boyunca bu şekilde seyreden sürücü, hem kendinin, hem de trafikteki diğer sürücülerin yaşamını tehlikeye attı.

TEPKİ YAĞIYOR
Aynı yönde seyreden bir başka otomobilinden fotoğrafı çekilen sorumsuz sürücünün akıbetine ilişkin bir bilgi yok ama, fotoğrafın sosyal medyada paylaşılmasının ardından tepkiler çığ gibi geldi. Sürücüyü eleştiren sosyal medya takipçileri, yaşanan kazalardan ders alınmasını istedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı