REKLAMI GEÇ

KANLI CUMA!

KANLI CUMA!

Denizli Cuma’ya hayırlı uyanmadı. Korkunç bir kaza, iki ayrı cinayet ve trafik terörüne toplam 8 kurban verdi. Kurbanların otopsileri için kaldırıldığı Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Tıp Fakültesi Morgu’nda yoğunluk yaşandı.

/ DENİZLİHABER / 18 Kasım 2011 Cuma, 17:44

Denizli’nin son 24 saatine içimizi karartan olaylar damgasını vurdu. Cinayetler, bir motorlu testere kazası ve trafik canavarı… Denizli’de, aynı gün 8 kişi can verdi… 2 genç cinayete kurban giderken, bir kadın eşinin elindeki motorlu testerenin boğazını kesmesi, 4 vatandaşımız ise geçirdikleri trafik kazaları sonucu yaşamını yitirdi. Bir kişi ise evinde ölü bulundu.

Zanlı okey oynarken yakalandı
Denizli’deki ilk kanlı olay Honaz ilçesinde yaşandı. Geçtiğimiz Çarşamba günü 17 yaşındaki Emrah Tozlu’nun eve gelmemesi üzerine ailesi polise kayıp olarak bildirdi. Yevmiyeli işlerde çalışan Tozlu her yerde aranmasına rağmen bulunamazken, Honaz Belediyesi megafonlarla kayıp gencin arandığını duyurdu. Ancak Emrah Tozlu’nun cesedi Perşembe akşam saatlerinde Lalabağlar Yaylası’nda piknik yapmaya giden vatandaşlar tarafından bulundu. Kafası taşla ezilerek öldürülmüş halde bulunan talihsiz genç otopsi yapılmak üzere PAÜ Tıp Fakültesi Morgu’na kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturmada Tozlu’nun son olarak birlikte görüldüğü E.T. kahvehanede okey oynarken gözaltına alındı. İddiaya göre E.T’nin Tozlu’nun yevmiyeli işlerde çalışırken biriktirdiği bin TL parasıyla dolar alacağını duyduğu, bu nedenle talihsiz genci ucuz döviz almak vaadiyle kandırarak Lalabağlar Yaylası’na götürdüğü, burada parasını gasp ederek öldürdüğü belirtildi. E.T’nin ifadesinin alınmasının ardından mahkemeye sevk edileceği belirtildi.

Hesap tartışması nedeniyle arkadaşını öldürdü
Denizli’deki ikinci olay ise merkeze bağlı Pamukkale Beldesi’ndeki bir gazinoda gece yarısı meydana geldi. Arkadaşları ile eğlenmeye giden Ali Yayın ve H.K. gece sonunda gelen hesap nedeniyle tartışmaya başladı. Hesabı kimin ödeyeceği nedeniyle başlayan tartışma kısa süre sonra kavgaya dönüşürken Yayın aldığı bıçak darbesiyle yaralandı. Olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılmak istenen Yayın, yaşamını yitirdi. Evli ve 2 çocuk babası Yayın’ın kalbine aldığı bıçak darbesi nedeniyle öldüğü ifade edilirken, H.K. olayın ardından kayıplara karıştı. Cinayet zanlısını yakalama çalışması başlatılırken, Yayın’ın cesedi PAÜ Tıp Fakültesi Morgu’nda yapılan otopsisinin ardından toprağa verilmek üzere yakınlarına teslim edildi.

Testereyle karısının boğazını kesti
Denizli’de diğer acılı olay ise Honaz ilçesi’ne bağlı Pınarkent Beldesi’nde meydana geldi. Mustafa K. (51 Kırdı) ve eşi Nurten K. (49) akşam saatlerinde evinin önünde sobada yakacakları ağaçları kesmeye başladı. Nurten K. ağaçları tutarken, eşi Mustafa K. ise motorlu testere ile ağaçları kesti. Bu sırada Mustafa K’nin elinden kayan motorlu testerenin ucu ağaçları tutan eşinin boğazına isabet etti. Kanlar içerisinde kalan Nurten K. boğazının motorlu testere ile kesilmesi sonucu yaşamını yitirdi. Olayın jandarmaya haber verilmesi üzerine Mustafa K, gözaltına alınırken, eşinin cesedi otopsi yapılmak üzere PAÜ Tıp Fakültesi Morgu’na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yolun karşısına geçerken canından oldu
Denizli’de meydana gelen trafik kazasında 59 yaşındaki Arife Çelen yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobil çarpması sonucu öldü. Olay Perşembe akşamı Bakırlı Kavşağı’nda saat 19.50 sıralarında meydana geldi. Arife Çelen yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada B.C.Y’nin (Burhan Cevahir Yıldırım) yönetimindeki 20 SL 724 plakalı otomobilin altında kaldı. Ağır yaralanan Çelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Sürücü B.C.Y. gözaltına alınırken, Çelen kaldırıldığı hastanede gece yaşamını yitirdi. Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Kafa kafaya çarpıştılar
Merkeze bağlı Korucuk Mahallesi yakınlarındaki Pamukkale Yolu’nda gece meydana gelen kazada, Yavuz Dağlı idaresindeki 20 A 373 plakalı otomobil ile Özgür Yetiş yönetimindeki 20 AKL 99 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada, sürücü Dağlı ve Orhan Ertuğrul yaşamını yitirdi. Diğer sürücü Yetiş il birlikte Gülsüm Demirkıran ve Metin Sarı yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekiplerince Denizli’deki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Denizli’deki son kanlı olay ise Denizli-Aydın sınırında yaşandı. Aydın’dan Denizli’ye gelmekte olan Mustafa Ali Karağaç (32) idaresindeki 35 AZ 2170 plakalı pikap, Aydın il sınırını yaklaşık 1 kilometre geçtikten sonra devrildi. Kazada, sürücü Mustafa Ali Karağaç olay yerinde hayatını kaybederken, yolcu Selim Mert ağır yaralı olarak Servergazi Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Temizlik işçisi, evinde ölü bulundu
Tavas’ta, devlet hastanesinde temizlik işçisi olarak çalışan Hasan Irmak, evinde ölü bulundu.
Tavas Devlet Hastanesi’nde çalışan temizlik işçisi Hasan Irmak (27), Ortaköy Mahallesi’ndeki evde, babası tarafından odasında ölü bulundu. Irmak’ın cesedi, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı