REKLAMI GEÇ

Kent merkezinde zincirleme kaza

Kent merkezinde zincirleme kaza

Denizli’de bir otomobilin karşıdan karşıya geçmek için bekleyen 3 yayaya çarpması ve aynı yolda seyir halindeki 3 otomobilin de kazaya karışması sonucu 2’si ağır 6 kişi yaralandı.

/ DENİZLİHABER / 14 Haziran 2012 Perşembe, 12:22

Kaza bugün öğle saatlerinde Gazi Bulvarı’ndaki Özel İdare İşhanı önünde meydana geldi. Halil Levent Somalı’nın kullandığı 23 UU 4319 plakalı otomobil, Osman Tekçe’nin kullandığı 20 B 7131 plakalı otomobile çarptı.

Bu sırada, iki otomobil daha zincirleme kazaya karıştı. Çarpmanın etkisiyle savrulan Tekçe’nin kullandığı otomobil yaya olarak yol kenarında bekleyen Yeliz Taşbaş (34) ile eşi Hayati Taşbaş’a (39) çarptı. Ağır yaralanan Yeliz Taşbaş ile Hayati Taşbaş Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Otomobillerde bulunan Ramazan Bayramoğlu, Osman Tekçe, Halil Levent Somalı hafif yaralanırken, yine yaya olan Ahmet Kumaşsız isimli vatandaşta hafif yaralandı.

Kazadan sonra tam bir can pazarı yaşandı. Kaza yerine 4 ambulans sevk edilirken, sağlık ekipleri ilk müdahalelerini olay yerinde yaptıkları yaralıları hastaneye götürdü. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

OLAY YERİNDEN İLK GÖRÜNTÜLER

Yorumlar

kadriye   -  Bağlantı 24 Haziran 2012, 01:01

bencede daha ne kazalar olcakkkk daracık yollar geniş geniş kaldırımlar sanki arabalar kaldırımda ilerleyecek böyle yol olmaz ya bide daracık yollarda sağlı sollu park edilen araçlara ne demeli acaba madem yolları daralttınız araba park edilmesine izin vermeyin yayalara özgürlük tanıyınnn şu kazada yaralanan karı koca hala yoğun bakımda ve hiçbirşeyden hebersiz 2tanede çocuğu var yazık onlara biraz duyarlı olalımmm lütfennn

cennet   -  Bağlantı 15 Haziran 2012, 08:03

daha durun bakalım ne kazalar meydana gelicek….

fatih   -  Bağlantı 14 Haziran 2012, 13:45

bu yollar başbakan gelecek diye 2 günde açıldı.yolları bititrmeden trafiğe açtınız. kaldırımalarda elektirik kabloları açık bir şekilde duruyor. aynı devlet hastesnesi önünde elektirik akımına kapılan çocuğun durumu gibi tekrar etmesini mi istiyorsnuz???? avrupada olduğu gibi eğitim verilecekse sürücülere eğitim verin önce sonrada yayalara saygılı olmayı öğretin. yayanın üstünlüğünü ön plana çıkartın. cezalar ilede bunu destekleyin…….

fatih   -  Bağlantı 14 Haziran 2012, 12:59

temmnnimiz tekrar olamamsı ama. belediye ve traifk başbakan geliyor diyerek . 2 günde yolu trafiğe açtı, yaya kaldırmı yok, yayaların can güvenliği yok!!!!!!!! kaldırımlar kaldırm değil, aralar için , çocuklar yanlışlkla yola adım atsa arac çarpacak.sadece gösteriş için canlara mal oldular. belediye ve emniyet bunun sorumlsu!!!!!! daha nice düşüncesiz işler yapılıyor. sorumlsusu yok ………

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı