REKLAMI GEÇ

KOM’dan şafak operasyonu

KOM’dan şafak operasyonu

Denizli’de polis tarafından şafak vakti düzenlenen operasyonda, uyuşturucu ve haplar ele geçirilirken, olayla ilgili 8 kişi gözaltına alındı.

/ DENİZLİHABER / 19 Şubat 2010 Cuma, 18:00

Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından, uyuşturucu satıcılarına yönelik başlatılan çalışmalar neticesinde, önceki gün şafak vakti, 9 ayrı eve eş zamanlı operasyon düzenlendi. ‘Şafak’ ismi verilen operasyonda, polisin uyarısına rağmen kapılar açılmayınca balyozla kırılarak içeriye girildi.

Karşıyaka ve Eskihisar Mahalleleri’nde esrar ve uyuşturucu hap satıldığı ihbarını alan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, zanlıları yakalamak için önceki gün sabah saat 06.00 sıralarında operasyon düzenledi. Şafak vakti operasyon için yola çıkan Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, belirlenen ikametlere gitti. Güvenlik önlemlerinin alınmasının ardından başlatılan operasyona çok sayıda narkotik polisi katılırken, 9 ayrı eve eş zamanlı baskın düzenlendi. Narkotik Köpeği Volkan’ın da katıldığı operasyonlarda, açılmayan kapılar kırılarak içeri girilirken, evler didik didik arandı.

Saatler süren operasyonda günün ağarmasıyla birlikte evlerin bahçelerinde de arama yapan polis ekipleri, paketlenmiş ve satışa hazır halde toplam 251 gram kubar esrar, 69 adet Ectasy uyuşturucu hap ve uyuşturucu satışından elde edildiği belirtilen 5 bin 400 TL para ele geçiridi. Operasyonda Z.G. (40), R.G. (42), Y.G. (33), N.G. (32), Y.G. (67), A.Ç. (41), M.V. (38) ve C.G. (29) isimli şüpheliler gözaltına alındı. Sorguları tamamlanan 8 şüpheli, uyuşturucu ticareti yapmak suçundan adli makamlara sevk edildi. 8 şüpheliden, 7’si sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı