REKLAMI GEÇ

Kontrolden çıkan otomobil ölüm saçtı

Kontrolden çıkan otomobil ölüm saçtı

Denizli-Ankara Karayolu, Gürlek Kavşağını savaş alanına çeviren kazanın detayları ortaya çıktı. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil orta refüjü aşıp karşı şeride geçti, iki aracı hurdaya çevirdi. Tamamen parçalanan ve motoru 50 metre uzağa fırlayan otomobilde bulunan 4 kişiden 3’ü olay yerinde can verdi, bir kişi de ağır yaralandı. Diğer otomobillerde bulunan 3 kişi de yaralandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Nisan 2016 Perşembe, 21:13

Ramazan ÇETİN-DHA
Denizli-Ankara Karayolu’nu kana bulayan kazanın detayları ortaya çıktı. 3 kişinin hayatını kaybettiği, 4 kişinin de yaralandığı kazanın detayları tüyler ürpertti.

denizli-gurlek-trafik-kazasi-3-olu-4-yarali-1

İddiaya göre Ersan U. (24) yönetimindeki 20 BP 075 plakalı otomobille Denizli istikametine giderken, virajı alamayıp direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil orta refüjü aşarak karşı şeride geçti. Otomobil, karşı yönden gelen ve Ankara istikametine giden Emrah Turan’ın kullandığı 20 DU 762 plakalı otomobile, ardından da aynı yönde seyreden Ülfet Menteşeoğlu’nun kullandığı 17 ES 830 plakalı otomobile çarptı.

Kazanın ardından Gürlek Kavşağı savaş alanına döndü. Turan’ın kullandığı otomobil çarpışmanın etkisiyle param parça olurken, motoru da yaklaşık 50 metre ileriye fırladı.

Kazada parçalanan otomobilin sürücüsü Emrah Turan ile kardeşi Fatma Turan ve Doğan İlker olay yerinde hayatını kaybetti. Aynı otomobilde bulunan Musa Özütürk de ağır yaralandı.

denizli-gurlek-trafik-kazasi-3-olu-4-yarali-2

Diğer otomobillerde bulunan Ülfet Menteşeoğlu, Ersan Ulusan ve Şehrazat Ulusan da yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Denizli Devlet ve Pamukkale Üniversitesi Hastaneleri’ne kaldırıldı.

Olay yerine gelen polis ve jandarma ekipleri inceleme yaparken, trafik akışı da bu sürede tek şeritten sağlandı. Savcı incelemesinin ardından kazada hayatını kaybedenlerin cesetleri otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp morguna kaldırıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı