REKLAMI GEÇ

“Lastik patladı” deyip, 26 bin lirayı götürdüler

“Lastik patladı” deyip, 26 bin lirayı götürdüler

Denizli’de bankadan para çektiğini gördükleri Veteriner Hekim Faik Gören’in otomobilin sağ arka lastiğini gizlice şişleyen iki kişi, bir süre sonra “Lastiğiniz patlak” diye sürücüyü durdurup, arka koltuktaki 26 bin TL bulunan çantayı alıp kaçtı.

/ DENİZLİHABER / 19 Ocak 2010 Salı, 16:42

Manisa’nın Sarıgöl İlçesi’nde oturan 44 yaşındaki Faik Gören, Denizli’deki bir banka şubesinde açtırdığı hesabında bulunan 26 bin TL’yi çekmek için dün Denizli’ye geldi. Sarıgöl’de satın aldığı evin parasını denkleştirmek için bankadan çektiği parayı çantasına koyan Faik Gören, 45 H 8876 plakalı otomobiline binince, yanına yaklaşan iki kişinin “Otomobilinin lastiği patlak” sözleriyle karşılaştı.

Gören, lastiğe bakmak için otomobilden inip aşağıya eğildiğinde, iki kişiden biri arka koltuktaki para dolu çantayı alıp kaçtı. Gören’in yanında, patlak olan lastiğe bakan diğer kişi de koşarak uzaklaştı. Soyulduğunu anlayan Faik Gören polisi arayıp şikayetçi oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, yaşlarının 19-25 arasında olduğu tahmin edilen iki hırsızın yakalanması için çalışma başlatıldı. Çevredeki dükkanların güvenlik kameraları ile mobese kameraları incelemeye alındı.

Halen yaşadığı şoku üzerinden atamayan Gören, “Meğerse beni takip edip önceden lastiğimi şişlemişler. Yardım etmek istediklerini söyleyince kandım. Bana `Şurada lastik tamircisi var’ dediler. Ben o tarafa doğru bakarken, şahıslardan biri aracın içinde bulunan çantayı alıp kaçtı. Sonra dolandırıldığımı anladım” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı