REKLAMI GEÇ

Narkotik’ten büyük operasyon: 1 kilo 250 gram metamfetamin

Narkotik’ten büyük operasyon: 1 kilo 250 gram metamfetamin

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri önemli bir operasyona imza attı. Ekipler, takibe aldıkları bir aracı uzun kovalamacının ardından durdurdu, yabancı uyruklu iki zanlı gözaltına alındı. Operasyonda 1 kilo 250 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi, zanlılar tutuklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Ağustos 2019 Salı, 12:31

Denizli’ye yabancı uyruklu kişiler tarafından yüklü miktarda uyuşturucu getirileceği ihbarını alan Narkotik Bürosu ekipleri operasyon için harekete geçti.

Aracı takibe alan ekipler, Siteler Mahallesi’nde operasyon için düğmeye bastı. Belirlenen aracı takibe alan ekipler, gerekli güvenlik önlemlerinin alınmasının ardından araca dur ihtarında bulundu.

POLİS ARAÇLARINA ÇARPARAK KAÇTI
Dur ihtarına uymayan şüpheliler, barikat olarak kullanılan polis araçlarına çarparak kaçmaya başladı. Ara sokaklara girerek izini kaybettirmeye çalışan araç içindeki iki zanlı, kaçarken bir poşet dolusu uyuşturucuyu da yola attı.

YAKALANDI
Uzun süren takibin ardından polis iki zanlının bulunduğu aracı durdurmayı başardı. Zanlıların yola attığı 1 kilo metamfetamin maddesi de ele geçirildi.

OPERASYON GENİŞLETİLDİ
Gözaltına alınan yabancı uyruklu iki zanlının ifadesinin ardından kaldıkları apart da tespit edildi. Ekipler tarafından burada yapılan aramalarda, enerji odasında hazırlanan zula bölgesinde 250 gram daha metamfetamin maddesi ele geçirildi.

ZANLILAR TUTUKLANDI
Soruşturmanın tamamlanmasının ardından yabancı uyruklu iki zanlı uyuşturucu madde ticareti suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. Zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı