REKLAMI GEÇ

Nuh Öğretmen her yerde aranıyor

Nuh Öğretmen her yerde aranıyor

Denizli’de 23 gün önce kaybolan ve bir daha kendisinden haber alınamayan 45 yaşındaki Tarih Öğretmeni Nuh Sevinç’in bulunması için oluşturulan ekipler, Çamlık Mesireliği’nden dağa doğru aramalara başladı.

/ DENİZLİHABER / 20 Şubat 2010 Cumartesi, 17:55

Denizli’de 25 Ocak tarihinde ortadan kaybolan, Acıpayam Anadolu Ticaret Meslek Lisesi Tarih Öğretmeni Nuh Sevinç’ten bir daha haber alınamadı. Bir süre önce 20 ZN 203 plakalı otomobili terk edilmiş olarak bulunan Nuh Sevinç’le ilgili bugüne kadar yapılan çalışmalardan sonuç alınamadı. Bunun üzerine, Sevinç’in sürekli olarak spor yapmak için gittiği Çamlık Mesireliği ve etrafındaki dağlarda aranmasına karar verildi. Sivil Savunma, Denizli Belediyesi İtfaiyesi ve Doğa Sevenler Derneği’nden yaklaşık 30 kişilik bir ekip oluşturularak, bugün sabah saatlerinden itibaren bölgede arama çalışmaları başlatıldı. Evden ayrıldıktan sonra bir daha dönmeyen 2 çocuk babası Tarih Öğretmeni Nuh Sevinç, her yerde aranıyor.

Arama çalışmalarına Denizli Belediyesi İtfaiyesi ve Doğa Sevenler Derneği’nin iki arama köpeği de katılırken, bu sabah Çamlık Mesireliği’nde toplanan ekipler, ilk olarak bir değerlendirme toplantısı yaptı ve Nuh Sevinç’in gidebileceği yerler konusunda bilgi alışverişinde bulundu. Öğretmen Nuh Sevinç’in intihar etmiş olabileceği şüphesini de değerlendiriliyor. Aramalar Seyir Terası ve 2. Çeşme Mevkii çevresinde devam ediyor. Bunun yanında Denizli Satranç Kulübü üyesi olduğu öğrenilen Nuh Sevinç’i arama çalışmalarında, Sevinç’e ait olduğu tahmin edilen satranç çantası bulundu. Bölgeyi tamamen tarayacakların belirten Arama Kurtarma Ekibi Şefi Doğan Tufan, 30 kişilik bir ekiple arama faaliyetlerine devam ettirdiklerini belirtti.

23 gündür kayıp olan Öğretmen Nuh Sevinç’in meslektaşları da arkadaşlarının biran önce bulunmasını istiyor. Eğitim-İş Sendikası Denizli Şube Başkanı Osman Kandemir, sendika olarak yaptıkları araştırmada, meslektaşlarının kaybolmadan 2 gün önce kimliği belli olmayan kişiler tarafından dövüldüğünü öğrendiklerini belirterek, konunun emniyet tarafından araştırılmasını istedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı