REKLAMI GEÇ

ÖLÜMLE RANDEVU

ÖLÜMLE RANDEVU

Atatürk Caddesi’ndeki cinayette sır perdesi aralandı. Güvenlik kamerası kayıtlarından yola çıkan polis, hem kaçan ikinci kişiyi hem de cinayet zanlısını kısa sürede yakaladı. Zanlı O.Ş. ile kaçan C.K’nin cinayet yerinde buluşmak için randevulaştıkları ortaya çıktı.

/ DENİZLİHABER / 24 Ocak 2012 Salı, 12:26

Denizli polisi dün akşam Atatürk Caddesi’nde yaşanan cinayeti kısa sürede aydınlattı.  Güvenlik kamerası görüntülerinden yola çıkarak başlattığı operasyon sayesinde hem zanlıyı hem de olay yerinden kaçan diğer kişiyi yakaladı.

Olayda yaşamını yitiren kişinin Erdem E. ismindeki gasp zanlısı olduğu ortaya çıkarken, saldırganın asıl hedefindeki ismin kaçan arkadaşı C. K. olduğu öğrenildi. C. K. cinayet zanlısı O.Ş. İle cinayetin işlendiği Atatürk Caddesi’nde buluşmak için randevulaştı. Yanında cinayet mağduru Erdem E. ile buluşma noktasına geldi.

Aralarında alacak verecek meselesinden dolayı husumet bulunduğu ileri sürülen C. K. İle zanlı
O. Ş.’nin bu husumeti, olayla alakası olmayan Erdem E.’nin ölümüne yol açtı. O. Ş. buluşma noktasına gelir gelmez görüntülerden de anlaşıldığı üzere hiçbir şey söylemeden elindeki bıçakla C. K.’nin üzerine saldırdı. Bu arada olaya müdahale etmek isteyen Erdem E. araya girdi. Fırsattan yararlanan C. K. kaçarak uzaklaşırken, Erdem E. saldırganınöldürücü bıçak darbelerine maruz kaldı.

Saldırgan O.Ş’ de Erdem E.’yi yaraladıktan sonra C.K. gibi olay yerinden kaçtı. Erdem E. bir süre sonra kanlar içinde yere yığıldı. Poliste sorgusu süren zanlı O. Ş. suçunu itiraf etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı