REKLAMI GEÇ

Polis işyerlerine ceza yağdırdı

Polis işyerlerine ceza yağdırdı

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri eğlence yerleri ile umuma açık mekanlarda kapsamlı denetimler yaptı. Operasyonlarda 26 konsomatris ile fuhuş yaptığı öne sürülen 4 kadın hakkında işlem yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Aralık 2019 Pazartesi, 16:48

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 9-15 Aralık tarihleri arasında eğlence mekanları, umum açık yerler ile apart ve araç kiralama işyerlerine yönelik kontroller gerçekleştirildi.

İçkili mekanlarda 6’sı yabancı uyruklu olmak üzere 26 kadının konsomatris olarak çalıştığı belirlendi. Ayrıca, 4 kadının da fuhuş yaptığı tespit edildi. Konsomatris olarak çalışan kadınlar hakkında işlem başlatılırken, fuhuş yaptığı öne sürülen 4 kadına 5.178 lira idari para cezası uygulandı.

APARTLARA SIKI DENETİM
Polis, apartlara yönelik sıkı denetimlerini de sürdürüyor. Geçici konaklama yerlerine yönelik olarak yapılan kontrol ve denetimlerde 15 ayrı adreste bulunan 172 Apart daire kontrol edildi, 11 apart sahibine 1774 Sayılı Kimlik Bildirme Kanunu’na uymadıkları gerekçesiyle 117 bin 637 lira idari para cezası uygulandı.

Kiralık araç firmalarına yönelik yapılan kontrollerde ise 3 firmaya Kimlik Bildirme Kanunu’na uymadıkları gerekçesiyle 23 bin 286 lira para cezası kesildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı