REKLAMI GEÇ

POLİS KUNDAKÇILARI ARIYOR

POLİS KUNDAKÇILARI ARIYOR

Denizli’de MHP seçim otobüsünün ardından bu kez Topraklık Mahallesi’nde bir pikap yandı. Kuvvetli ihtimal artık tek bulguya döndü. Şimdi polis, araçların kundaklandığı üzerine çalışma yürütüyor. Her yerde biri beyaz montlu iki şüpheli aranıyor.

/ DENİZLİHABER / 15 Şubat 2011 Salı, 18:37

Denizli’de Üçgen Çarşısı’nda MHP’ye ait seçim otobüsünün kundaklanmasının ardından kimliği henüz belirlenemeyen kişiler bir aracı daha yaktı. Topraklık Mahallesi Konservatuar yanında, bir galeriye ait olduğu tahmin edilen terk edilmiş Anadolu marka pikap araç, akşam saatlerinde henüz kimliği belirlenmeyen kişi veya kişiler tarafından yakılarak kundaklandı. 20 PU 396 plakalı terk edilmiş aracı kundaklayan kişilerin ise iki kişi olduğu tahmin ediliyor. Emniyet ekipleri her iki kundaklama olayını iki şahsın yaptığını ve şahıslardan birinin üzerinde kahverengi mont, bir diğerinin de beyaz mont olduğunu tespit etti. MOBESE kameralarından alınan görüntüler ile iki kişi oldukları tespit edilen şahıslar her yerde aranıyor. Yaşanan olayın bir terör eylemi olup olmadığı ise henüz kesinleşmiş değil.

Olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alan polis, olay yerinde incelemelerine devam ediyor. Tüm delileri toplayan polis bir taraftan da kundaklamaları gerçekleştiren zanlıları arıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı