REKLAMI GEÇ

Son yolculuklarına uğurlandılar

Son yolculuklarına uğurlandılar

Denizli’de intihar eden iki öğrenci, gözyaşları içerisinde son yolculuklarına uğurlandı. Asri Mezarlık Camisi’ndeki cenaze törenine, tekel işçisi olan ve Ankara’daki eylemde kızının intihar ettiğini öğrenen acılı baba E. İ. de katıldı.

/ DENİZLİHABER / 11 Şubat 2010 Perşembe, 18:28

Denizli’de iki öğrenci, aşırı derecede ilaç alıp, doğalgaz borusuna bağladıkları iple aynı anda intihar etti. Önceki günkü olay, Feslikan Mahallesi’nde, Tekel işçilerine destek vermek için bir haftadır Ankara’da bulunan tekel işçisi E. İ’nin evinde meydana geldi. Atatürk İlköğretim Okulu son sınıf öğrencisi 15 yaşındaki H. Ç. ile Yaşar Saniye Gemici Lisesi 1.sınıf öğrencisi 14 yaşındaki Z. İ. evde buluştu ve kendilerini iple doğalgaz borusuna asarak intihar etti.

Yaşanan olayı Ankara’da Tekel işçilerinin eyleminde öğrenen acılı başa E. İ. ise geçe geç saatlerde evine geldi. Öğrenciler bugün düzenlenen törenle son yolculuklarına uğurlandı. Asri Mezarlık Camisi’nde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğunu uğurlanan Z. İ.’nin cenaze törenine, sınıf arkadaşları ve aile yakınları katıldı.

Kızının intiharıyla sarsılan Tekel işçisi baba E. İ. cenaze töreninde ayakta durmakta güçlük çekti. 14 yaşındaki Z. İ., öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık’ta toprağa verilirken, 15 yaşındaki H. Ç. de yine aynı camide ikindi namazı sonrasında kılınan cenaze namazı ile son yolculuğuna uğurlandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı