REKLAMI GEÇ

Sürücüler bu alışkanlıktan vazgeçmiyor

Sürücüler bu alışkanlıktan vazgeçmiyor

Denizlili sürücüler, direksiyon başındayken cep telefonuyla konuşma alışkanlığını bırakmıyor. Bu nedenle de “seyir halinde cep telefonuyla konuşmak” en çok ihlal edilen trafik kuralları arasında ön sıralara çıkıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Kasım 2016 Pazar, 17:06

Denizli Emniyet Müdürlüğü trafik birimlerince yapılan denetimlerde, son bir haftada 15 bin 954 araç kontrol edildi. Bu kontrollerde en çok ihlal edilen trafik kurallarının başında hız yapmak gelirken, kırmızı ışıkta geçme ve seyir halindeyken cep telefonuyla konuşmak da en fazla ihlal edilen trafik kuralları oldu.

109 KAZA MEYDANA GELDİ
Öte yandan şehir içi ve şehirlerarası karayollarında son bir haftada 1 ölümlü, 39 yaralamalı ve 69 maddi hasarlı olmak üzere toplam 109 trafik kazası meydana geldi. Kazaların en yoğun meydana geldiği yerler ise Acıpayam karayolu, 29 Ekim Bulvarı, İzmir karayolu ve Karakurt yolu olarak belirlendi.

SERVİS ARAÇLARINA DENETİM
Okul servis araçlarında denetimlerin de aralıksız devam ettiği, Okul Servis Aracı Yönetmelik hükümleri çerçevesinde 117 aracın denetlendiği, eksikliği tespit edilen araç ve sürücülere cezai işlem uygulandığı belirtildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı