REKLAMI GEÇ

TGB OLAYINDA BİR KİŞİ GÖZALTINDA

TGB OLAYINDA BİR KİŞİ GÖZALTINDA

Önceki gün Türkiye Gençlik Birliği Denizli Şube Başkanı Recai Altuntaş ve Genel Sekreter Yardımcısı Kerem Yıldırım’a yapılan saldırıyla ilgili olarak polis, bölgede geniş güvenlik önlemleri aldı. Denizli Valiliği de olayla ilgili bir kişinin gözaltına alındığını bildirdi.

/ DENİZLİHABER / 30 Temmuz 2010 Cuma, 10:34

Önceki gün yaşanan olayda TGB İl Başkanı Recai Altuntaş ve Genel Sekreter Yardımcısı Kerem Yıldırım, Melek Pazarı mevkiinde SDP’li olduğu öne sürülen üç gencin saldırısına uğramış, çıkan arbedede ise TGB’li yönetici bıçaklanmıştı. Denizli Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan Recai Altuntaş ile Kerem Yıldırım, dün akşam saatlerinde hastaneden taburcu edildi. Sağlık durumlarının iyi olduğunu öğrenilen iki TGB’li yöneticinin bıçaklanması olayı ile ilgili olarak polis geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Polis güvenliğini üst seviyeye çıkarttı
Yaşanan olayın ardından, iki grup arasında olası bir tartışmanın yaşanmaması için polis bölgede geniş güvenlik önlemleri aldı. Melek Pazarı ve Sevgi Sokağı önünde bulunan iki temsilcilik önünde nöbet tutan çevik kuvvet ekipleri, olası bir olayı önlemek için hazır bekliyor.

Olayla ilgili 1 kişi gözaltında
Denizli Valiliği de sabah saatlerinde yaptığı yazılı açıklama ile olayla ilgili olarak bir kişinin gözaltına alındığını bildirdi. Denizli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’nde gözaltında bulunan kişinin isminin ise A.A. olduğu belirtiliyor. Olayla ilgili olduğu öne sürülen iki kişinin arama çalışmalarının ise devam ettiği belirtildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı