REKLAMI GEÇ

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluş yıldönümü kutlandı

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluş yıldönümü kutlandı

Türk Polis Teşkilatının 174. kuruluş yıl dönümü törenlerle kutlanıyor. etkinlikler kapsamında Denizli Valiliği önünde tören düzenlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Nisan 2019 Çarşamba, 15:33

Törene, Vali Yardımcısı Turan Atlamaz, AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Baro Başkanı Müjdat İlhan, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, CHP İl Başkanı Mahir Akbaba, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ve polisler katıldı.

Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’in Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasıyla başlayan tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti.

Törende konuşan Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, ülkenin huzur ve güvenliğinin teminatı olan Türk Polis Teşkilatının 174. kuruluş yıl dönümü kutladıklarını belirterek, “174. yılı kutlamanın haklı gurur ve onurunu yaşıyoruz. Bu anlamlı günümüzde bizi yalnız bırakmayanlara teşekkür ediyorum. Teşkilatımız adalet, eşitlik, sabır ve hoşgörü içerisinde desteğini milletimizden, yetkisini ise yasalardan alarak her zaman demokratik ve hukuk kuralları çerçevesinde gece gündüz demeden görevini yerine getirme gayreti içerisindedir” dedi.

VALİ KARAHAN’A ZİYARET
Türk Polis Teşkilatının 174. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Emniyet Müdürü Mevlüt Demir ve teşkilat personeli Vali Hasan Karahan’ı makamında ziyaret etti.

Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, hafta dolayısıyla Vali Hasan Karahan’a emniyet teşkilatının çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Ziyarette konuşun Vali Hasan Karahan ise, “Kurulduğu günden beri sürekli kendini geliştiren Polis Teşkilatımız, elde ettiği bilgi ve deneyim birikimiyle hukuka ve yasalara bağlılıktan ayrılmadan, üstün bir görev anlayışıyla vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşaması, can ve mal emniyetinin temini için mesai mefhumu gözetmeksizin fedakârca çalışmalarını sürdürmektedir. Başta Sayın Emniyet Müdürümüz olmak üzere tüm Emniyet Teşkilatı mensubu personelimize üstün gayretlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. 10 Nisan Polis Haftası vesileyle tüm emniyet mensubu çalışanlarımıza sağlık ve mutluluklar diliyor, başarılarınızın daim olmasını temenni ediyorum. Hepinize başarılar diliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı