REKLAMI GEÇ

Ucuz atlatıldı

Ucuz atlatıldı

Dün akşam İstasyon köprülü kavşağında süt tankerinin önünde seyreden kamyona çarpması sonucu kaza meydana geldi. Trafiğin yoğun olduğu saatte meydana gelen kazaya başka araçlar da karışsaydı facia yaşanabilirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Aralık 2014 Cuma, 10:03

İstasyon Köprülü Kavşağı’nda Aydın istikametine gitmekte olan bir süt tankeri önünde seyreden kamyona arkadan çarptı. Trafiğin yoğun olduğu saatte meydana gelen kazada, diğer araçların zamanında durmayı başarmasıyla facianın eşiğinden dönüldü.

Süt tankerinin sürücüsü şoför mahallinde sıkıştı. Olay yerine güçlükle ulaşan itfaiye ekipleri tarafından kurtarılan sürücü, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Bu arada kaza nedeniyle trafik uzun süre aksadı.

Yorumlar

Bakış Açısı   -  Bağlantı 12 Aralık 2014, 11:34

Denizli de daha OTOGAR tartışılmadı. En garip otogar. Ne araçlar ne de insanlar için ERGONOMİK. SADECE RANT düşünülmüş her yere dükkan açılmış. CEZASINI vatandaş çekiyor. Onlar da hala bu TAKİYEci iktidara oy veriyor…

irfan   -  Bağlantı 12 Aralık 2014, 10:31

Trafik ışıklarına 100 metre kala köprülü kavşak çıkışı yaparsan daha çoookk kaza olur.. İş çıkış saatlerinde dörtlüyü açmadan girmemek gerekir o kavşağa..

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı