REKLAMI GEÇ

ADD kompozisyon yarışması düzenledi

ADD kompozisyon yarışması düzenledi

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Denizli Şubesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ortaokul öğrencileri arasında ödüllü kompozisyon yarışması düzenledi.

/ DENİZLİHABER / 14 Nisan 2014 Pazartesi, 12:32

Şube Başkanı Gülizar Biçer Karaca,“Nasıl Bir Ülkede Yaşamak İstiyorum” konulu kompozisyon yarışmasını öğrencileri çağdaş uygarlığın yapıcı, yaratıcı, paylaşımcı bir ortağı yapmak, onların ulusal birlik ve bütünlük içinde uluslararası barışın, çağdaş ve özgür yaşamın egemen kılınması için sorumluluk bilinci kazanmalarına katkıda bulunmak amacıyla düzenlediklerini söyledi.

Kompozisyon yarışmasıyla ilgili olarak Valilik oluru alınarak ildekitüm ortaokullara duyuruda bulunulduğunu ifade eden Karaca,“Okullardan gönderilen eserlerden Eğitim Komisyonumuzun değerlendirmesi sonunda dereceye girenler ile mansiyon alacak üç eser sahibine belirlenecektir. Dereceye giren ve mansiyona layık görülen eserlerin sahiplerine değişik hediyeler sunulacaktır ” dedi.

Yarışmaya girecek eserlerin 17 NisanPerşembe günü sonuna kadar İl Milli Eğitim Müdürlüğü Temel Eğitim Şubesi’ne gönderilmesi gerektiğini bildiren Karaca,tüm ortaokul öğrencilerini yarışmaya katılmaya davet etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı