REKLAMI GEÇ

BİR HAFTA ÖNCE YAZMIŞTIK: Albay adaylığını açıkladı

BİR HAFTA ÖNCE YAZMIŞTIK: Albay adaylığını açıkladı

Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nda 1 Mayıs’ta yapılacak genel kurul öncesi Alpaslan Albay adaylığını açıkladı. Albay’ın aday olacağını denizlihaber.com tam bir hafta önce yazmıştı…

/ DENİZLİHABER / 20 Nisan 2010 Salı, 16:05

Denizli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirleri Odası’nın (SMMMO) seçimlerinde başkanlığa aday olan Denizli Meslekte Birlik Grubu Başkanı Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Alpaslan Albay, 20 yıl önce kurulan odalarında aynı kişilerin yönetimde olmasını ve 14 yıldır bir yerde başkanlık yapmasının etik olmadığını söyledi.

Albay, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde (DGC) düzenlediği basın toplantısında 1-2 Mayıs tarihlerinde yapılacak olağan seçimli genel kurulda odanın yönetim, denetim, disiplin kurulları ile TÜRMOB birlik temsilciliklerinin tümüne talip olduklarını ifade etti. Albay, “Bizler meslektaşlarımızın büyük bir değişim arzusu ve beklentisi içerisinde olduğunu ziyaretlerimiz ve istişarelerimiz sonucunda kanaat getirdik. 20 yıl önce kurulan odamızda aynı kişilerin yönetimde olmasını ve 14 yıldır bir yerde başkanlık yapmasını etik bulmuyoruz” dedi.

Kazandıkları takdirde ekibinin bir değişim gerçekleştireceğini anlatan Albay, “Ülkemizin içinden geçtiği ekonomik süreçte piyasanın gerçek manada nabzını tutan, yönlendiren, devlet ile müteşebbis arasında en dinamik köprü olan bir meslek örgütünün kendisine ve misyonuna yakışır bir görev alma zamanı gelmiştir. Bizler Denizli Meslekte Birlik Grubu olarak bu misyonu üstlenmeye talibiz. Mevcut ekibin yönetim heyecanını kaybettiğini, yıllardır aynı sarmalın içinde kaldıklarını mesleğimize ve meslektaşlarımıza yeterli katkı sağlayamadıklarını bildiğimiz ve düşündüğümüz için Denizli’de şimdi değişim zamanı diyoruz” diye konuştu.

Oda’nın sadece sorunları dile getirmesi değil, çözüm önerileri de üretmesi gerektiğini anlatan Albay, “Üyesi bulunduğumuz Türkiye Meslekte Birlik Platformu olarak, dönem toplantılarında mesleğimizin önemli sorunları hakkında projeler ve çözümler üretmek adına birçok çalışma yaptık” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı