REKLAMI GEÇ

Denizli Barosu’ndan arabuluculuk paneli

Denizli Barosu’ndan arabuluculuk paneli

Hukuk sistemine yeni dahil olan, ancak çok kısa süre içinde işçi-işveren anlaşmazlıklarının odak noktasına oturacak “Arabuluculuk”, Denizli Barosu, Arabuluculuk Derneği ile Hukukçular Derneği’nin ortaklaşa gerçekleştireceği panelde masaya yatırılacak. Hayata geçirilecek olan yeni sistem, özellikle sanayicileri yakından ilgilendiriyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Kasım 2017 Cuma, 17:20

Denizli Barosu, çok önemli bir etkinliğe daha imza atmaya hazırlanıyor. Yarın (4 Kasım Cumartesi) saat 10.30’da Denizli Barosu konferans salonunda gerçekleştirilecek olan arabuluculuk paneline alanında uzman hukukçular katılacak.

Arabulucular Derneği Başkanı Avukat Arabulucu Yakup Erikel’in moderatörlüğünü yapacağı panelde, Adalet Bakanlığı Arabuluculuk Daire Başkanı Hakim Hakan Öztatar “Arabuluculuğun gelecekteki yeri”, Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Talat Canpolat ise “İş yargılamasında arabuluculuk’ konularına ilişkin sunum gerçekleştirecek.

İşçi-işveren anlaşmazlıklarının çözüm noktası olması planlanan arabuluculuk kurumuna gitmeden dava açılamayacak olması, özellikle yoğun işgücü potansiyelini bünyesinde barındıran, bu nedenle de personeli ile sık sık sorunlu ayrılıklar yaşayan iş adamlarını yakından ilgilendiriyor.

Denizli Barosu Başkanı Müjdat İlhan, önümüzdeki sürece damgasını vuracak olan arabuluculuk sisteminin tüm yönleriyle ele alınacağı, bu alanda uzman hukukçuların katılacağı panele, tüm ilgilileri davet etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı