REKLAMI GEÇ

“Dürüstlükten taviz vermedik”

“Dürüstlükten taviz vermedik”

Türk Eğitim-Sen Denizli Şubesi Teşkilatlandırma Sekreteri Sedat Serdaroğlu, sendikalarının yetki alma sürecinde dürüstlükten taviz vermediğini ve tüm baskılara rağmen Denizli’de tek yetkili sendika olduğunu söyledi.

/ DENİZLİHABER / 23 Mayıs 2009 Cumartesi, 17:48

15 Mayıs itibari ile memur sendikalarının yetki yarışının sona erdiğini belirten Türk Eğitim-Sen Denizli Şubesi Teşkilatlandırma Sekreteri Sedat Serdaroğlu, sendikalarının yetki alma sürecinde dürüstlükten taviz vermediğini ve tüm baskılara rağmen Denizli’de tek yetkili sendika olduğunu söyledi. Serdaroğlu, “Son üç yılda olduğu gibi Denizli’de eğitim çalışanları arasında üye sayısı en fazla olan sendika, yani yetkili sendika Türk Eğitim-Sen’dir.  Türk Eğitim-Sen 2341 üyesinden aldığı destekle eğitimcilerin onurlu yaşama ve hak arama mücadelesinde en önde yürümeye devam edecektir.  Her türlü baskı ve engelleme gayretlerine rağmen Türk Eğitim-Sen büyümeye ve güçlenmeye devam etmektedir. Çünkü Türk Eğitim- Sen bu ülkeyi var eden tüm değerleri tartışılmaz değerler olarak kabul eder, doğuda başka batıda başka konuşmadan ülkenin her yerinde aynı değerleri savunur. Daima tek devlet tek millet ve tek dilden yanadır. Türkiye’nin her yerinde diline andına ve marşına sahip çıkmaya devam edecektir” dedi.

< ?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Serdaroğlu, “Türk Eğitim-Sen meslek onurunu önemser, bu sebeple tehditle üye toplamaz. Sendikacılığı bir hak arama mücadelesi olarak görür ve onun için mücadele eder. Türk Eğitim-Sen hiçbir etkisi ve yetkisi olmadığı halde, bir makamı üç beş kişiye vaat edebilecek ya da sözleşmeli öğretmenlere sözleşmeniz yenilenmez diyebilecek kadar seviyeyi aşağıya çekmemiştir. Hiçbir üyesine veya eğitim çalışanına ‘dünyada ve ahirette menfaati olmayanlar bize üye olmasın’ dememiş ve kimseye cennet vaat etmemiştir. Türk Eğitim-Sen’in her konudaki kararlı ve ilkeli tutumu eğitim çalışanlarının tercihlerindeki en önemli nokta olmuştur. 2341 üye… Bu rakama dikkat edin. Bu sayı Denizli’nin en büyük ve en güçlü sivil toplum örgütünün kim olduğunun ilanıdır.  Bu sayı yalanlara ve tehditlere kanmayıp, Türk Eğitim-Sen’li olmanın onurunu her türlü çıkarın önünde gören eğitimcilerin sayısıdır. Türk Eğitim-Sen bugüne kadar olduğu gibi; bugünden sonra da hiçbir kapıya kul olmadan, sadece hakka kulluk noktasında, üstelik cesaretini ve gücünü sadece üyelerinden alarak yoluna devam edecektir” diye konuştu.

           

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı