REKLAMI GEÇ

İsrail’i egzoz sesleriyle protesto ettiler

İsrail’i egzoz sesleriyle protesto ettiler

Denizli’de motosiklet tutkunlarından oluşan 100’ün üzerinde motorcu, Çınar Meydanı’nda toplanarak Gazze’de katliamlarına devam eden İsrail’i protesto etti. Egzoz ve kornalarını dua niyetine açan motosiklet tutkunları, Denizli Halkına çağrıda bulundu.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 24 Temmuz 2014 Perşembe, 19:57

Denizli’de motosiklet tutkunlarının oluşturduğu DEMOK, Ra-Motor ve RRC Motor Kulübü üyeleri, İstiklal Caddesi’nden ellerinde Filistin ve Türk bayrakları ile Çınar Meydanı’na gelerek, Büyükşehir Belediye Binası önünde basın açıklaması yaptı.
denizli-israil-protestosu-ic

İsrail’in Gazze’de yaptığı vahşeti protesto eden motor tutkunları adına basın açıklamasını okuyan Nurullah Çetkin, “Biz dünyanın söyrettiği ve hiçbir şekilde müdahale etmediği , İsrai’in Gazze’ye uyguladığı bu vapşet ve zulmü kınamak için toplandık. Şimdi görmekteyiz ki, Yahudi devleti bir ölüm makinesi gibi Müslüman kardeşlerimizi barbarca, çoluk çocuk hamile demeden yok etmektedir” dedi.

Hz. Ali’nin “Bir zulme engel olamıyorsanız, en azından sessiz kalmayıhız” emrini hatırlatan motorcular, Denizli’i halkına sessiz kalmayın çağrısında bulundular.
100’ün üzerinde motorcu, basın açıklamasının ardından dua niyetine açtıkları egzoz sesleri eşliğinde Çınar Meydanı’ndan ayrıldı.

Yorumlar

cem   -  Bağlantı 26 Temmuz 2014, 14:30

nasıl bir toplumuz anlamış değilim .kendi acılarımız olduğu bir ortamda başka insanları protesto ediyoruz.vaybe bana bu ülkede kimse kardeşlikten bahsetmesin.şehitaileleri programlarını izlemeye utanır oldum.bu motorcu arkadaşlarımız 1 gün olmasada 1 saatline şehitlerimize için protesto ve dua ederse cok memnun olurum.önce can sonra canan

Hakan TARIM   -  Bağlantı 25 Temmuz 2014, 19:42

Dua’nın niyetine birşey yapılmaz! Bu nasıl bir açıklama Allah aşkına. Hem tüm istiklal caddesini rahatsız et o rezil egsoz seslerinle, hem dua niyetine de. Hadi ordan !…

egeli   -  Bağlantı 25 Temmuz 2014, 05:57

2 gün önce 3 tane kardeşimiz urfada katledildi.tabi adına şehit deyip geçtiler.öyle olunca kimse sorgulamaz.bu kardeşlerimizi biraz da türkler için sokaklara dökülmeye bekleriz…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı