REKLAMI GEÇ

TGB’den şehide saygı yürüyüşü

TGB’den şehide saygı yürüyüşü

Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Denizli İl Başkanlığı’nın gerçekleştirdiği “Şehide Saygı’ yürüyüşüne çok sayıda Denizlili katıldı. Delikçınar Meydanı’ndan başlayıp Gazi Bulvarı, Saltak Caddesi’den Lise Caddesi’ne yürüyen kalabalık, PKK bölücü terör örgütünü lanetledi, şehitlerin adını okuyarak yoklama yaptılar.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Ağustos 2015 Salı, 19:03

Son 10 gün içerisinde 2 şehit veren Denizli’de, PKK bölücü terör örgütüne yönelik tepkiler büyüyor. TGB’li gençler, sosyal medya üzerinden örgütlenerek Delikçınar Meydanı’nda toplandı.

denizli-tgb-yuruyus-ic
Burada kalabalık adına basın açıklaması metnini okuyan TGB Denizli Temsiclisi Doğukan Ertan, “Bazı gerçekleri buradan hatırlatmakta fayda var. Türk askerinin terör ile mücadelesi yıpratmak için ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar. Buradan aynı zamanda onlara da sesleniyoruz. Türk askerinin verdiği bu mücadele kimsenin şahsi mücadelesi olarak adlandırılamaz. Bu mücadele vatan mücadelesidir” dedi.

denizli-tgb-yuruyus-ic-2
Basın açıklamasının ardından Gazi Bulvarı’ndan Saltak Caddesi’ne yürüyen kalabalık, PKK terör örgütünün haince saldırılarında şehit olan polis ve askerlerin adlarını okuyarak yoklama yapan gençler, “Mustafa Kemalin Askerleriyiz” sloganları ile yürüdü.

denizli-tgb-yuruyus-ic-1

Delikliçınar Meydanı’ndan başlayan, “Şehide Saygı” yürüyüşü, Gazi Bulvarı, Saltak Caddesi’nde devam etti. Lise Caddesi’nden tekrar Delikliçınar Meydanı’na gelen kalabalık, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nı okuyarak dağıldı. 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı