REKLAMI GEÇ

5 İLÇEDE ELEKTRİK KESİNTİSİ UYARISI

5 İLÇEDE ELEKTRİK KESİNTİSİ UYARISI

ADM Elektrik Dağıtım üç günlük boyunca 5 ilçeyi kapsayan çeşitli merkezlerde elektrik kesintisine gideceğini duyurdu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Ocak 2018 Cumartesi, 16:51

Denizli’de elektrik dağıtımını yürüten ADM Elektrik Dağıtım Pamukkale, Merkezefendi, Acıpayam, Çardak ve Çameli’de programlı elektrik kesintisine gideceğini duyurdu.

Pazar günü, yeni yatırım tesislerinin devreye alınması nedeniyle yapılacak kesintiler ilçelerdeki bazı bölgeleri kısmen etkileyecek.  İşte o kesintiler:

MERKEZEFENDİ İLÇESİ:
Pazar günü sabah saat 09:00 ve 12: 00 saatleri arasında Hacıeyüplü Mahallesi’nde bazı sokaklar ve bunlara bağlı ara sokaklarda kesinti uygulanacak.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, 29 Ekim Bulvarı’nın bir kısmı, Fuat Us 50 -51 sokaklar, Tapu Kadastro İl Müdürlüğü ile Büyükşehir Fen İşleri’nin bulunduğu bölümlerde kesinti sabah 09:30 ile 13:30 arasında uygulanacak.

Bozburun ve Akçeşme mahallelerinde bazı ara sokaklar ve özel trafolu fabrikalarda ise 10:00 ve 12: 00 saatleri arasında kesinti uygulanacak. Stad Caddesi, Şemikler Caddesi ile bazıbağlı sokaklar da bu kesintiden etkilenecek.

Cinkaya ve Gümüşler Bulvarları arasınrda kalan bölgede ise kesinti sabah 10:00’da başlayıp 15:00’te sona erecek.

ÇAMELİ:
Çameli’de Yunuspınarı, Yumrutaş, Başkacı, Yehi Mahalle bölgelerinin tamamı, Bıçakçı Mahallesi’nin bir kısmı Anadolu Lisesi çevresi ve bağlı ara sokaklarında ise kısmen kesinti uygulanacak. Bu  kesinti 10:00’da başlayıp 15:00’de sona erecek. Bu bölgede de yeni yatırımların hizmete açılması kesintinin kaynağı olarak gösterildi.

ACIPAYAM:
Çamlık Mahallesi, Acıpayam Devlet Hastanesi ve Adliye Binası çevresinde pazar günü 10:00 – 15:00 saatleri arasında kesinti uygulamasına gidilece.

PAMUKKALE İLÇESİ:
Akhan Mahallesi, İstiklal Caddesi’nin bir kısmı ile bazı bağlı sokakların yanı sıra özel trafolu alıcılar için 10:00 ile 15:00 saatleri arasında elektrik kesintisine gidilecek.

Yapılan açıklamada Pazartesi ve Salı günlerinde de kontrollü elektrik kesintisi uygulanacağı kaydedildi. Merkezefendi, Pamukkale ve Çardak kesintilerden etkilenecek ilçeler olacak. Çardak’ta kesinti sadece hafta başında Beylerbeyi Mahallesi’ni kapsayacak.
Aynı gün Pamukkale’ye bağlı Karşıyaka Mahallesi’nde ise arıza onarımı gerekçesi ile hatlar bakıma alınacak ve kesinti uygulanacak. Diğer bölgelerde yeni yatırımların hizmete alımı nedeniyle kesinti gerçekleşecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı