REKLAMI GEÇ

Modanı kalbi Denizli’de atıyor

Modanı kalbi Denizli’de atıyor

Denizli Fashion Week 2019 başladı. İlk gün söyleşi ve özel koleksiyonların yer aldığı defileler gerçekleştirildi. Modanın kalbinin Denizli’de atmasını sağlayan organizasyon, bugün de farklı söyleşiler ve defileler ile devam edecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Kasım 2019 Perşembe, 10:32

Denizli’de ünlü modacıların konuk olduğu ve modanın kalbinin attığı Denizli Fashion Week 4. kez kapılarını açtı. Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Denizli Fashion Week 2019’a Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, Denizli Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği (DETGİS) Başkanı Mustafa Koltuksuz, Babadağlı Sanayici ve İşadamları Derneği (BASİAD) Başkanı Şeref Arpacı ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Moda tutkunlarını bir araya getiren Fashion Week 2019’un yaratıcı yönetmenliğini ünlü modacı Cihan Nacar üstlenirken, koordinatörlüğünü ise Ümit Temurçin yaptı.

Moda günlerinin açılışı Ümit Temurçin’in moderatörlüğünde gerçekleştirilen ‘Madalyonun Diğer Yüzü’ adlı söyleşiyle başladı. Söyleşinin 1. oturumuna ünlü modacı Niyazi Erdoğan, Klass Dergisi’nin Genel Yayın Yönetmeni Muammer Kapucuoğlu ve ünlü makyöz Aşkım İrem Aktulga konuk oldu.

Bir sohbet havasında geçen söyleşide moda ve konukların başarı hikayeleri ele alındı.

1. oturumun ardından Maisonette adlı defile gerçekleştirildi. Bornozları ile fark yaratan defilenin ardından BASİAD’ın ahenk isimli defilesine yer verildi.

Defileleri ilgiyle takip eden katılımcıların büyük alkışını alan Ahenk isimli defile Seda Sezen Özyurt imzasını taşıdı.

Yaratıcılıkları ve kaliteleriyle büyük takdir toplayan firmalara ‘Denizli Fashion Week’ tarafından plaket verildi.

Defileler Muteks Mutlubaşlar Tekstil, Dost Tekstil, İki Kız defileleri ile devam etti.

Cihan Nacar imzasını taşıyan defilenin ardından Denizli Fashion Week 2019’un ilk günü tamamlandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı