REKLAMI GEÇ

Denizli’de ramazan pidesi fiyatı açıklandı

Denizli’de ramazan pidesi fiyatı açıklandı

Denizli Fırıncılar Odası bu ramazan uygulanacak pide fiyatını açıkladı. İki yıldır zam yapmadığını açıklayan oda maliyet hesabı yaparak fiyat belirlemesine gidildiğini kaydetti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Mayıs 2018 Cuma, 19:16

Ramazan ayına sayılı günler kala kötü haber Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban’dan geldi. Fırıncıların iki yıldır zam yapmadığını hatırlatan Karabadan bu yılki maliyet hesaplarından sonra ramazan pidesinin fiyatını 1,75 lira olarak belirlediklerini duyurdu.

Tüm maliyet artışlarına rağmen uygun bir fiyat belirlediklerini kaydeden Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Karadaban yaptığı yazılı açıklamada; “İlimiz merkezinde 300 Gr. susamlı pidenin fiyatını 1.75 TL. olarak belirledik. Halkımızın tamamının Ramazan ayı boyunca pideyi kolaylıkla almalarını sağlamak amacıyla; artan hammadde ve işçilik maliyetlerine rağmen,hem gramajı, hem de fiyatıyla uygun olan en ince hesaplara dayanan bir maliyet çıkardık. Belirlenen Ramazan Pidesi fiyatları Ege Bölgesinin en ucuz fiyatları arasındadır. Halkımızdan beklentimiz , pazar yerlerinde açıkta satılan ve diğer illerden gelen araç içerisinde satılan pidelere itibar etmemeleri , bakkal , market , ekmek fırınlarından  ve pideci esnafımızdan  sıcak olarak pideleri almalarıdır. Ekmek hayattır ; insanlar hayatlarını ekmek parası üzerine kurmuşlardır. Tüketicilerimizin israfa daha çok önem verip, pideyi günlük  tüketebilecekleri kadar almalarını rica edeiyoruz” dedi.

Yorumlar

Kaan   -  Bağlantı 11 Mayıs 2018, 23:05

200 gr ekmek = 100 kuruş
300 gr ramazan pidesi = 150 kuruş olmalıydı.

Eskiden ekmek 300 gr ve 70 kuruşken, şimdi bu kadar pahalı olması halkı doyurmayacak gibi. İyi, ramazan pidesi diğer illerden ucuz ama bana göre yetersiz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı