REKLAMI GEÇ

Denizli’nin koronavirüs gündemine kuzugöbeği de eklendi

Denizli’nin koronavirüs gündemine kuzugöbeği de eklendi

Koronavirüs ile en çok mücadele eden ilçelerden Acıpayam’ın Ak Partili Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, WhatsApp gruplarında, sokağa çıkma yasağında kuzugöbeği aranmasına tepki gösterirken, İyi Partili Milletvekili Yasin Öztürk, o sırada kuzugöbeği toplarken fotoğraf paylaştı. Koronavirüsten başka bir şey konuşulmayan Denizli’de gündeme kuzugöbeği de eklendi…

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Nisan 2020 Cumartesi, 15:19

Tüm kesimleri ilgilendiren koronavirüs ve beraberinde gelen karantinalar gündemdeki yerini korurken, salgınla en çok mücadele eden ilçelerin başında Acıpayam geliyor.

WHATSAPP GRUPLARINDA PAYLAŞTI
Acıpayam’ın Ak Partili Doktor Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, olayın ciddiyetinin başından beri farkında olarak hareket ediyor ve doğruları da söylemekten çekinmiyor. Halka ulaşmak için de sosyal medyayı aktif kullanan Şevkan, son olarak WhatsApp gruplarına da dahil oldu ve uyarılarını doğrudan yapmaya devam ediyor.

ÖLÜME MEYDAN OKUMAK BU DEĞİL
Gruplarda, ‘Köylere gelmeyin’ uyarısı yapan Şevkan, kuzugöbeği toplama sevdasına da değindi ve “Ölüme meydan okumak bu değil. Biz Çanakkale’de, Sakarya’da, Dumlupınarlarda ölüme meydan okuduk ama böyle değildi o. Orada vatan vardı, bağımsızlık vardı. ‘Ya İstiklal ya ölüm’ vardı. Burada ise kuzugöbeği var” yazarak doğaya çıkmak isteyenlere de tepki gösterdi.

İYİ PARTİLİ VEKİL KUZUGÖBEĞİ TOPLADI
Kuzugöbeği, İyi Partili Milletvekili Yasin Öztürk’ün de gündemindeydi, ancak bir farkla… Hafta sonunda Denizli’ye gelen Vekil Öztürk, konum paylaşmadı ama kuzugöbeği toplarken çekilmiş fotoğraflarını paylaştı. Milletvekili Öztürk, “Denizli’mizin dağlarını özlemiştik. Sezon bitmeden kuzugöbeğine yetiştik. Gerçi dönüşümüz karanlığa kalınca yolumuzu zor bulduk. Ama değdi doğrusu. Temiz hava ve doğa çok şükür” mesajını da paylaşımına ekledi. Öztürk’ün bilinçli bir yurttaş olarak kuzugöbeğini bıçakla topraktan ayırması ise dikkatlerden kaçmadı.

AK PARTİLİ VEKİL YILDIZ’DAN ‘KUZUGÖBEĞİ PAYLAŞIMI
Ak Parti Milletvekili Ahmet yıldız da geçtiğimiz günlerde çok hayranı bulunan kuzugöbeği mantarı için önemli bir paylaşım yapmıştı. Yıldız, kuzugöbeğinin tükenmemesi için toplamanın inceliklerini şöyle aktarmıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı