REKLAMI GEÇ

Ekpen Tekstil çalışanları Huzurevi’ni ziyaret etti

Ekpen Tekstil çalışanları Huzurevi’ni ziyaret etti

Gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle ses getiren Ekpen Tekstil, yine anlamlı bir ziyarete imza attı. Huzurevi sakinleriyle bir araya gelen Ekpen Tekstil personeli, yaşlıların gönlünü aldı, yalnızlıklarını unutturdu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Nisan 2019 Salı, 12:46

Ekpen Tekstil çalışanları, Huruzevi’ne sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Ellerinde çiçekler ve hediyelerle giden Ekpen Tekstil çalışanları, yaşlılara unutamayacakları bir gün yaşattı.

Verdikleri çiçeklerle huzurevi sakinlerine baharın geldiğini hatırlatan Ekpen Tekstil çalışanları, yaşamlarının bu döneminde rahat, huzurlu, sağlıklı ve sevgi dolu anlara daha çok ihtiyacı olan huzurevi sakinlerine sevgilerini ve saygılarını sundular.

Ekpen Tekstil çalışanları huzurevi sakinleri ile geçirdikleri bir saat boyunca adeta tüm duyguları bir arada yaşadı. Huzurevi sakinleri ile müzik eşliğinde dans ederek eğlenceli anlar yaşarken, anlatılan anılarla birlikte hüzünlendiler.

Hem Ekpen Tekstil çalışanlarının hem de bu anlamlı ziyaretten çok etkilendikleri gözlerinden okunan huzurevi sakinlerinin keyif aldığı bir gün yaşandı.

Kuşaklararası tecrübe paylaşımının son derece önemli olduğunun bilinciyle huzurevi sakinleri ile bol bol sohbet eden Ekpen Tekstil çalışanları bu paylaşımdan çok etkilendiklerini belirterek, “Yaşam çok kıymetli bir yolculuk, bu yolculuğa ne kadar anlamlı an sığdırabilirsek daha da kıymetleniyor. Bu anları çoğaltmak ve paylaşmak için buradayız” diyerek duygularını ifade ettiler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı