REKLAMI GEÇ

FENER RUM PATRİĞİ BARTHOLOMEOS DENİZLİ’YE GELİYOR

FENER RUM PATRİĞİ BARTHOLOMEOS DENİZLİ’YE GELİYOR

Fener Rum Patriği Bartholomeos Denizli’ye geliyor. Fener Rum Patrikhanesi, İsa’nın 12 Havarisi’nden biri olan St. Philipus’un Hierapolis antik kentindeki mezarında bir ayin gerçekleştirecek. Ayini Ortodoks Patrik Bartholomeos yönetecek.

/ DENİZLİHABER / 11 Kasım 2011 Cuma, 15:49

Fener Rum Patrikhanesi Hierapolis St. Philipus mezarlığında bir ayin düzenleyecek. Patrikhanenin organizasyonu için Rum Patriği Bartelomuos ve patrikhanenin önemli isimleri Denizli’ye geliyor. Pazar akşamı kentte olması beklenen heyetin Denizli programı Pazartesi günü.

ST PHİLİPUS’UN MEZARLIĞINDA AYİN YAPACAK
Yaklaşık 45 kişiden oluşan heyet İsa’nın 12 havarisinden biri olan Aziz Philipus’un bu yaz Hierapolis antik kentinde bulunan mezarı başında bir ayin gerçekleştirecek. Fener Rum Patrikhanesi tarafından gerçekleştirilecek olan ayin Pazartesi günü saat 10.00’da yapılacak. Ayini Otorodks Patrik Bartholomeos yönetecek.

LAODİKEİA’YI DA ZİYARET EDECEKLER
Patrik Bartholomeos ve beraberindeki heyet Hierapolis antik kentinde gerçekleştirilecek ayin sonrası, İncil’de adı geçen 7 kiliseden birine sahip antik Laodikeia kentini de gezecek. Pamukkale Üniversitesi tarafından kazılan kent, Hristiyan Alemi için önemli yapılara sahip. Heyet, akşam uçağıyla kentten ayrılacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı