REKLAMI GEÇ

Hem yönetimlerini tanıttılar hem de yemeklerini

Hem yönetimlerini tanıttılar hem de yemeklerini

Denizli Ağrılılar Derneği yönetimi hem derneği, hem de Ağrı yöresinin yemeklerini tanıttı.

/ DENİZLİHABER / 27 Şubat 2012 Pazartesi, 15:00

Denizli Ağrılılar Derneği  yönetimi düzenlediği basın toplantısıyla hem dernek yönetimini hem de Ağrı yöresine has yemeklerini tanıttı. Oğuzhan Caddesi üzerindeki dernek binasında düzenlenen tanıtım toplantısına, çok sayıda Ağrılı ve dernek üyeleri katıldı. Toplantıda konuşan dernek başkanı Kubilay Volkan, 2009 yılında kurulan derneklerinin 368 üyesi bulunduğunu belirterek, geçtiğimiz ay yaptığımız genel kurulumuzda oluşan yeni yönetimi tanıtmak, faaliyetlerimiz hakkında bilgi vermek ve Ağrı’mıza has yemekleri tanıtmak amacıyla bu toplantıyı düzenledik. Denizli’de yaşayan 35 bin Ağrı’lı hemşerimiz bulunmaktadır. Biz de dernek olarak onları en iyi şekilde temsil etmek için tüm yönetim kurulumuzla  yoğun çaba göstermekteyiz. SMS sistemiyle tüm üyelerimizi cenaze hasta kaza ve  kan ihtiyacını bildiriyoruz.  Siyasi partilerimiz ve kurumlarımızın ziyaretlerini yaptık yapmaya da  devam edeceğiz” dedi.

Önümüzdeki dönemde dernek faaliyetlerine hız vereceklerini kaydeden Volkan, “Kaynaşmamızı artırarak derneğimizi büyük hizmetlere hazırlamak adına işverenlerimizi ziyaretlerini  tamamlayarak iş verenlerimizle kaynaşma yemeği yapacağız arkasından büyük Ağrı’lılar gecesi düzenleyeceğiz. Yapmakta olduğumuz maddi durumu olamayan hemşerilerimize yardımlarımız işveren üyelerimiz ve gönüllülerin  desteğiyle  artırarak devam edeceğiz. Bunun yanı sıra yapacak olduğumuz Ramazan ayıda hemşerilerimiz yoğun olduğu mahallelerde iftar yemeği düzenlemek ramazan paketi organizasyonu yapmak  toplu sünnet organizasyonu burs ve eğitim destekleri vermek gibi önemli girişimlerde vardır. Ayrıca bayramyerinde kermes düzenleyerek yöremiz yemeklerini ve ürünlerini denizli halkına tanıtacağız. yazın aile pikniği düzenleyerek aileler arası kaynaşmayı sağlayacağız.
En kısa zamanda kan bağışı kampanyası yaparak yardım elimizi kan ihtiyacı olan herkese uzatmış olacağız. Bunlar tüm değerli üyelerimiz değerli işverenler ve gönüllülerin katkısıyla yapılacaktır. Denizli halkına  bölgemizin kardeşliğini samimiyeti birlik beraberliğini en iyi şekilde gösterelim” diye konuştu.

Toplantıda konuşan Denizli Ağrılılar derneği Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Taner Atilla Derneklerinin 2099 yılında faaliyetine başladığını belirterek, “Kuruluşumuzdan bu yana üç yıl geçti. Geçen bu süre içerisinde görev alan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bizler içerisinde yaşadığımız sosyal ortama büyük bir uyum içerisinde daha fazla katkı koymaya geldik. Bizler yönetim kurulu olarak, bundan sonra  söyleyeceğimiz tüm sözleri, gönüllere hitap etmesi için söylemeye geldik. Bizler Neşat Ertaş Hocanın gönül bağlarında, Ercişli Emrah’ın selvilerini yetiştirmeye geldik. İnsanları sevme hissimizi israf etmeden, kim ne kadar sevilmeye layıksa onları o kadar sevmeye geldik” dedi.Konuşmaların ardından toplantıda Ağrı yöresine has yemekler tanıtıldı.

Denizli Ağrılılar derneğinin yönetiminde şu isimler yer alıyor. Başkan Kubilay Volkan, Başkan Yardımcısı Cevdet Kaya, Genel sekreter Gökmen Döldöş, Sayman Kemal Arslan, İdari ve Sosyal İşler Sorumlusu Ali Osman Atabey, Basın ve Halkla İlişkiler Tanel Atilla, Üyeler: Erhan Özdemir, Mehmet Emin Kaya, Suat Taştan, Nihat Çiftçi, Orhanettin Özmen.

Yorumlar

KEMAL ARSLAN   -  Bağlantı 26 Mart 2012, 09:40

güzel memleketimin güzel yemekleri denizli halkına tanıtmak ve yeni AĞRI dernek yünetimı tanıtmak merasimi

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı