REKLAMI GEÇ

KOSOVALI GAZETECİDEN DGC’YE ZİYARET

KOSOVALI GAZETECİDEN DGC’YE ZİYARET

Kosova’dan gelen Doç. Dr. Ergin Jable ve Kosovapost Gazetesi sahibi Fadıl Puşkolli, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Şubat 2018 Cumartesi, 17:57

Denizli Ülkü Ocakları ve Türk Ocakları tarafından düzenlenen panele katılmak üzere Denizli’ye gelen Kosova Priştine Üniversitesi Fidoloji Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ergin Jable ve Kosovapost Gazetesi sahibi Fadıl Puşkolli, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’ni (DGC) ziyaret etti.

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Turgut Tok, Ülkü Ocakları Başkanı Yaşar Hisarlıoğlu, Türk Ocakları Başkanı Ünal Bahadır Baylan, önceki dönem Ülkü Ocakları Başkanı Murat Naci Öncel’in de katıldığı ziyarette DGC Saymanı Mesut Güler, Denizli’de yayın yapan basın kuruluşları ve DGC’nin yaptığı çalışmalar hakkında misafirlere bilgi aktardı.

Doç. Dr. Ergin Jable ve Gazeteci Fadıl Puşkolli, Denizli’de yayın yapan gazeteleri bir süre inceledi. Doç. Dr. Ergin Jable ve Gazeteci Fadıl Puşkolli, Kosova’daki eğitim kurumlarının tanıtılması konusunda Denizli medyasıyla işbirliği yapabileceklerini ifade ettiler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı