REKLAMI GEÇ

Minikler sigara avına çıktı

Minikler sigara avına çıktı

Denizli’de Küçük Adımlar Anaokulu’nun minik öğrencileri, Yeşilay Haftası kapsamında sigara avına çıktı. Delikliçınar Meydanı’na gelen minik öğrenciler, sigara içenleri bulup, söndürttü.

/ DENİZLİHABER / 10 Mart 2012 Cumartesi, 12:34

Küçük Adımlar Anaokulu’nun minik öğrencileri, Yeşilay Haftası kapsamında sigara avına çıktı. Delikliçınar Meydanı’na gelen minik öğrenciler, sigara içenleri bulup, söndürttü. Söndürmek istemeyenlerin ise zorla ellerinden aldı. Yeşilay Haftası kapsamında Delikliçınar Meydanı’na gelen Küçük Adımlar Anaokulu öğrencileri, ilk olarak sigara ve alkolün zararlarını anlatan şiirler ve şarkılar söyledi. Ardından sigara avına çıkan minikler kafelerin bulunduğu ara sokaklara bile girdi.

ALKIŞLADILAR

Ellerinde kül tablalarıyla meydanda ve sokaklarda dolaşan çocuklar, sigara içenlerin yanlarına giderek söndürmelerini istedi. Söndürmek istemeyenlerin ise ellerinden sigaralarını aldı. Çocukların bu davranışı büyükler tarafından alkışlandı. Küçük Adımlar Anaokulu Müdürü Çilem Karataş, amaçlarının sigaranın zararlarını anlatmak olduğunu belirtti. Çocuklara bir hafta boyunca sigara ve alkolün zararlarını anlattıklarını kaydeden Karataş, Farklı bir etkinlik yapmak için de Delikliçınar Meydanı’na gelerek vatandaştan sigaraları söndürmelerini istedik. Çocuklar adeta sigara avına çıktı dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı