REKLAMI GEÇ

MÜDÜRÜN YARGI İSYANI

MÜDÜRÜN YARGI İSYANI

Denizli Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan, emniyet ekiplerinin telsizden bildirdiği yargı kararına isyan etti. Gasptan aranan bir zanlının nöbetçi yargıçlarca serbest bırakıldığını duyan Müdür Erkan, telsizle ekiplere seslenerek “Suçu alışkanlık haline getiren bu şahıslarla ilgili özel projeler bekliyorum” talimatını verdi ve yardımcılarından konuyla ilgili rapor istedi!

/ DENİZLİHABER / 28 Ocak 2009 Çarşamba, 01:00

Denizli Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan, polisin bir operasyonla yakaladığı gasp zanlısının nöbetçi mahkemece serbest bırakılmasına tepki gösterdi. Gasp, hırsızlık ve sahtecilikten dolayı hakkında düzenlenen dosyayla birlikte akşam saatlerinde savcının tutuklama istemiyle

Nöbetçi mahkemeye sevk edilen R.Ç. serbest bırakıldı. Konuyu, kovuşturmada görevli emniyet ekipleri, telsizden merkeze rapor etti. Bu esnada yargı kararını duyan Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan, telsizden kararın tekrarlanmasını istedi. Görevli memur, hakkında ağır suçlamalar bulunan zanlının tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığını tekrar edince isyan eden Erkan, “Bu nasıl bir karar? Gasptan aranıp da serbest bırakılan bu adamın tüm dosyalarını istiyorum” anonsu yaptı. Erkan, telsiz anonsunda tüm ekiplere de seslenerek “Suç işlemeyi alışkanlık haline getirmiş D…. E….. gibi şahıslarla ilgili özel projeler bekliyorum arkadaşlar. Çalışmalarınızdan dolayı da hepinizi tebrik ediyorum” diye konuştu. Emniyet Müdürü Erkan’ın bu anons isyanı üzerine yardımcıları da telsiz aracılığı ile Erkan’ı teskin edip, gerekli tüm çaba ve gayreti gösterme sözü verdiler.

Müdürü kimler kızdırdı?

17. yaşındaki D.E otodan hırsızlık konusunda 3 ayrı sabıkaya sahipti ve aranıyordu. Denizli Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Masası dedektiflerinin uzun süredir izini sürdüğü D.E. Delikliçınar Meydanı’nda yakalandı. Yaşı küçük olması nedeniyle Çocuk Şubesi tarafından adliyeye sevk edilen zanlı tutuklandı. Ancak Emniyet Müdürü Erkan’ı isyan ettiren karar ise R.Ç. hakkında verildi. Hırsızlık, gasp ve sahtecilik suçlarından aranan ve Denizli polisinin bir operasyonla yakaladığı R.Ç. hakkında oluşturulan soruşturma dosyasıyla savcıya götürüldü. Savcı R.Ç.’yi tutuklama istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk etti. Ancak Denizli Adliyesi Hukuk Nöbetçi Mahkemesi tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. R.Ç.’nin serbest bırakılma nedeninin ise, delil yetersizliği olduğu söylendi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı