REKLAMI GEÇ

O BİR TRAFİK AJANI

O BİR TRAFİK AJANI

Türkiye Trafik Kazalarını Önleme Derneği Denizli Şubesi Genel Sekreteri Tevfik Karataş, Bayramyeri civarında en çok yapılan trafik ihlallerini, fotoğraflarla belgeleri ve sosyal paylaşım sitelerinde paylaştı. Karataş, “Trafik suçları cezasız kalmasın” dedi.

/ DENİZLİHABER / 26 Şubat 2011 Cumartesi, 20:52

Türkiye Trafik Kazalarını Önleme Derneği Denizli Şubesi Genel Sekreteri Tevfik Karataş, adeta bir trafik ajanı gibi çalışıyor.

Karataş, 24 Şubat Perşembe günü, saat 15.00 iye 16.30 saatleri arasında, Bayramyeri, Doktorlar Caddesi, Hastane Caddesi ve 1200 Evler Mahallesi’nde en çok yapılan trafik ihlallerini, fotoğraflarla belgeledi.

Bu fotoğrafları, sürücüleri uyarmak ve vatandaşları daha dikkatli olmaya çağırmak amacıyla, çeşitli sosyal paylaşım sitelerinde arkadaşlarıyla paylaşan Karataş, “En çok işlenen trafik suçu, ters yola girme. Taşıt girmesinin yasak olduğu yerlere taşıtların girmesi ve ikinci sıra park yapmak, ikinci sırada yer alıyor. Park etmek yasaktır ve duraklamak yasaktır levhası ihlali ise üçüncü sırada yer alıyor” dedi.

Karataş, bu trafik ihlallerini başka insanlarla paylaşmasının amacını, “Sürücüleri uyarmak ve vatandaşları bilinçlendirmek amacıyla bunları paylaştım. Emniyet Müdürlüğü’nün de bu tür konularda daha hassas davranmasını istiyorum. Trafik suçları cezasız kalmasın” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı